Translate

İzleyiciler

11 Mayıs 2020 Pazartesi

Tarayıcınızın Önbelleğini Temizleme

Önbelleğe alınmış bilgiler web sitelerinin daha hızlı yüklenmesine yardımcı olabilir, ancak bir web sayfasının en güncel sürümünü görmenizi de engelleyebilir; bazı durumlarda, web sayfasının düzgün yüklenmemesine veya hiç yüklenmemesine neden olabilir. Önbelleği, Chrome, Firefox, Edge, Internet Explorer ve Safari gibi tüm popüler tarayıcılarda temizleyebilirsiniz.



1

  1. 1
    Google Chrome'u aç 
    Android7chrome.png başlıklı resim
    Uygulama simgesi kırmızı, sarı, yeşil ve mavi bir küreye benziyor.
  2. 2
     seçeneğine tıklayın Ekranın sağ üst köşesinde. Bir açılır menü görünecektir.
  3. 3
    Diğer araçlar'ı seçin Bu seçenek açılır menünün altına yakındır. Seçildiğinde bir açılır menü belirir.
  4. 4
    Tarama verilerini temizle… seçeneğini tıklayın Açılır menüde. Bunu yaptığınızda veri temizleme seçeneklerine sahip bir pencere açılır.
  5. 5
    Bir zaman aralığı seçin. "Zaman aralığı" kutusunu tıklayın, ardından önbelleğe alınan tüm resim ve dosyaların temizlendiğinden emin olmak için açılır menüden Tüm zamanlar'ı tıklayın .
    • İsterseniz farklı bir seçenek de (ör. Son saat ) seçebilirsiniz.
  6. 6
    "Önbelleğe alınmış resimler ve dosyalar" kutusunu işaretleyin. Pencerenin ortasında.
    • Bu kutu zaten işaretliyse bu adımı atlayın.
    • Yalnızca önbelleği temizlemeye çalışıyorsanız bu sayfadaki diğer tüm kutuların işaretini kaldırabilirsiniz.


  1. 7
    VERİLERİ TEMİZLE'yi tıklayın Bu mavi düğme pencerenin sağ alt köşesinde bulunur. Bunu yaparsanız Google Chrome'un önbelleği temizlenir.

Computer - Internet Technology Design World ---------Tarayıcınızın Önbelleğini Temizleme------ Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail