Translate

İzleyiciler

29 Mart 2020 Pazar

Google 3D hayvanları iPhone’da nasıl kullanılır?

GooglePixel cihazlarında kullanılmak üzere Google Kamera uygulaması için AR çıkartmalarını Şubat 2018’de tanıtmıştı. Kullanıcılar uygulama ile gerçek hayattaki hayvanları ve nesneleri görüntüleyebiliyor ve yakalayabiliyordu.  Ancak bu özellik, yalnızca Pixel ve Google Kamera uygulaması olan telefonlarda kullanılabiliyordu. Daha geniş bir kitleye ulaşmak için yazılım devi, AR özellikli iPhone ve Android cihazlarda basit bir aramayla kullanılabilen 3D hayvanlar özelliğini tanıtmıştı.



3D Hayvanlar

3D hayvanlar ile keyifli bir tecrübe yaşayın!

Bu özellik, özellikle herkesin evde kaldığı dönemde, ebeveynler tarafından çocukları farklı ve vahşi hayvanlar hakkında eğitmeleri için yararlı olabilir. Uygulamanın, hem büyükler hem de çocuklar için oldukça keyifli bir tecrübe olacağı görülüyor.
Gerçek boyutlu 3D hayvanları oturma odanıza nasıl getireceğinize bakacak olursak, özelliği etkinleştirmek için herhangi bir tarayıcıyı kullanabilirsiniz. İPhone tarayıcısında google.com adresini ziyaret edin ve hayvan adıyla basit bir arama yapın. Arama sonucundaki Wikipedia bölümüne gidin ve “3D olarak görüntüle” seçeneğini belirtin.
Google 3D Hayvanlar Oturma Odanızda
Uygulama daha sonra, iPhone’da kamera izni isteyecek, izin verdikten sonra, Google 3D hayvanı cihazınıza indirebilirsiniz. Kamera arayüzü sizden cihazı sürekli hareket ettirmenizi isteyecektir.
3D hayvanlar işlevi yalnızca AR özellikli cihazlarda desteklenir. Bu işlevi kullanabilmek için iPhone’unuzun iOS 11 veya daha yeni bir sürümünü çalıştırıyor olması gerekir. Ayrıca, Android 7.0 ve sonraki sürümlerini çalıştıran Android cihazlarda da desteklenmektedir.

Computer - Internet Technology Design World -------Google 3D hayvanları iPhone’da nasıl kullanılır-------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine--Google 3D hayvanları iPhone’da nasıl kullanılır---- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail