Translate

İzleyiciler

24 Şubat 2019 Pazar

Instagram'da Mavi Tık Nasıl Alınır?



Sosyal medya araçlarının kullanıcının kimliğinin gerçek olup olmadığını belirtmek için ismin yanına mavi bir tık ekleniyor. İlk olarak Twitter üzerinde başlayan bu uygulama daha sonra Instagram'a da sıçramıştı. Günümüzde sayıları çok olmasa da mavi tık yani onaylı hesapları Instagram'da görebiliyoruz.

Sosyal ağın yapmış olduğu yeni düzenlemesiyle mavi tık almak çok daha kolay hale geldi. Daha önce ayrı bir internet sitesi üzerinden yapılan onaylı hesap işlemi artık uygulama üzerinden yapılıyor. Buna göre uygulamaya girip gerekli menüye tıklayıp mavi tık almak için yeterli olacak. Gelin bu işlemin nasıl yapıldığını adım adım anlatalım;
Bunun için öncelikler ‘Ayarlar’ bölümünde ‘Onaylı Hesap Başvuru’ kısmına girmeniz gerekiyor.
Uygulama sizden kullanıcı adınızı ve tam adınızı isteyecek.
Ardından adınızın ve soyisminin bu olduğunu kanıtlamak için kimlik, ehliyet, pasaport gibi resmi bir belgenin fotoğrafını çekip göndermeniz gerek.
Kim olduğunuzu gösteren bu belgeyi de yükledikten sonra bekleme süreci başlıyor. Yeri gelmişken belirtelim: Bu belge hiçbir şekilde profilinizde gösterilmiyor. Sadece Instagram'ın doğrulama yapması için gerekli.
Bekleme süreci ile ilgili net bir bilgi olmasa da birkaç gün içinde mavi tik aldığınızı ya da reddedildiğinizi gösteren bir mesaj alıyorsunuz. Eğer red yanıtı aldıysanız 30 gün sonra tekrar başvuruda bulunabiliyorsunuz. Instagram’ın hesap onayı için ünlü kişilere ve global markalara öncelik verdiğini de söyleyelim.Yani popülariteniz yüksekse şansınız da artıyor.
Öte yandan yeni özelliğin tüm dünyada kullanıma sunulmasının zaman alacağını ve sizin telefonunuzdaki uygulamada bu özellik bulunmuyorsa güncelleme yaparak gelip gelmediğini kontrol etmenizi öneriyoruz.


Computer - Internet Technology Design World -----Instagram'da Mavi Tık Nasıl Alınır?---------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- ----Instagram'da Mavi Tık Nasıl Alınır?----sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine-Instagram'da Mavi Tık Nasıl Alınır?--Instagram'da Mavi Tık Nasıl Alınır?--- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail