Translate

İzleyiciler

23 Ocak 2017 Pazartesi

Veeam Backup and Replication v9.0.0.1715 Update 2

Veeam Backup & Replication v9.0.0.1715 Update 2 

Veeam Yedekleme ve Replikasyon Çözümleri
Image 


RELEASE INFO: 



Quote:Select all

Veeam Backup & Replication v9.0.0.1715 Update 2 | 1.69 GB


Veeam® Backup & Replication™ is a powerful, easy-to-use and affordable backup and Availability solution. It provides fast, flexible and reliable recovery of virtualized applications and data bringing virtual machine backup and replication together in a single software solution with award-winning support for VMware vSphere and Microsoft Hyper-V virtual environments.

Backup, replication, disaster recovery and beyond
Veeam® Backup & Replication™ provides an award-winning platform for backup, recovery and replication of virtualized applications and data. The #1 VM Backup™ for VMware vSphere and Microsoft Hyper-V virtual environments.

NEW in v9:
- Backup from Storage Snapshots (EMC, HP and NetApp)
- Veeam Cloud Connect Replication
- Veeam Explorer for Oracle
- Scale-out Backup Repository
- Veeam Explorer for Storage Snapshots (EMC, HP and NetApp)

Shorten your backup windows
Veeam Backup & Replication provides fast and reliable image-based backup for vSphere and Hyper-V virtual environments - all without the use of agents - giving you the ability to achieve shorter backup windows and reduce backup and storage costs.

Restore entire VMs, individual files and everything in between
Veeam Backup & Replication delivers lightning-fast, reliable restore for individual files, entire VMs and application items - ensuring you have confidence in virtually every recovery scenario - giving you the ability to attain low recovery time objectives (RTO) of < 15 minutes.

Restore entire VMs in minutes with Instant VM Recovery™
Run any virtualized application on vSphere or Hyper-V directly from the latest backup, instead of making users wait while you provision storage, extract the backup and copy it to production. After restoration, you can use VMware Storage vMotion, Hyper-V Live Migration or Veeam's proprietary Quick Migration to move VMs back to production storage.

Streamline data availability and disaster recovery
Deliver advanced, imaged-based VM replication and streamlined disaster recovery - ensuring availability of your mission-critical applications. Veeam gives you the ability to achieve recovery time objectives (RTOs) of < 15 minutes for ALL applications. 



DOWNLOAD LINKS: 


Rapidgator 

Code:Select all
http://rapidgator.net/file/59e658842417c9415b58e76907190fed/VBR9001715.part1.rar.html
http://rapidgator.net/file/37790c1778aae5006bcdda0cf6f5dbb8/VBR9001715.part2.rar.html



UploadGig 

Code:Select all
http://uploadgig.com/file/download/58fd2f8756F1564C/VBR9001715.part1.rar
http://uploadgig.com/file/download/0Ededa3f9Fc4ba3a/VBR9001715.part2.rar



Nitroflare 

Code:Select all
http://nitroflare.com/view/7C7C7E215DB9E2C/VBR9001715.part1.rar
http://nitroflare.com/view/12844BA53F2E7F0/VBR9001715.part2.rar

Veeam Software Hakkında
Veeam® dünyanın çeşitli yerlerindeki şirketlerin, 7/24/365 çalışması gereken Kesintisiz Çalışan İş Yeri™'ni etkinleştirirken karşılaştığı yeni sorunları biliyor. Veeam, yüksek hızlı kurtarma, veri kaybı önleme, onaylanmış koruma, veriden faydalanma ve tam görünürlük sunan yepyeni bir çözüm aracılığıyla, şirketlerin tüm uygulama ve veriler için 15 dakikanın altında kurtarma zamanı ve nokta hedefleri (RTPO™) yakalamasına yardımcı olarak, yeni bir Kesintisiz Çalışan Modern Veri Merkezi™ piyasasının oluşmasına öncülük etti.
Veeam® Availability Suite™, Kesintisiz Çalışan İş Yeri™'ni etkinleştirmek üzere şirketlerin tüm uygulama ve veriler için 15 dakikanın altında kurtarma zamanı ve kurtarma noktası hedeflerine (RTPO™) ulaşmasına yardımcı olan yepyeni bir tür çözümdür.
Veeam® Backup & Replication™, VMware vSphere, Microsoft Hyper-V, NetApp Storage, HP 3PAR StoreServ ve StoreVirtual Storage dahil modern veri merkezini etkinleştiren teknolojilerden faydalanır.
Veeam® Backup Essentials™, 2, 4 veya 6 CPU soketli işletmelerin tüm uygulama ve veriler için 15 dakikanın altında kurtarma zaman ve nokta hedeflerini (RTPO™) yakalamasına yardımcı olmak için, Veeam Availability Suite'in işlevselliğinin aynısını daha küçük bir pakette sunar.
System Center için Veeam®Management Pack™, Hyper-V, vSphere ve Veeam Backup & Replication™ yönetimi için uygulamadan donanıma en kapsamlı, sezgisel ve akıllı eklentidir.
Veeam® ONE™'ın izleme ve uyarı araçlarıyla BT ortamı için tam görünürlük sağlaması sayesinde, sorunlar ile olası problemleri, işlemleri ciddi bir şekilde etkilemeden önce keşfederek bunlara karşı önceden uyarılırsınız.
Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail