Translate

İzleyiciler

5 Eylül 2016 Pazartesi

Hacker'lar Twitter tarafından askıya alınan Hesapları Açıyor!

Bir hacker grubu, Twitter tarafından askıya alınan ya da engellenen kullanıcı hesaplarını tekrar aktif hale getirmeye yönelik bir yöntem geliştirdi.


Hacker'lar Engellenen Hesapları Açıyor!
"Spain Squad" olarak bilinen bir hacker grubu, Twitter tarafından çeşitli gerekçelerle askıya alınan ya da engellenen hesapları yeniden aktive etme
yolunda bir yöntem geliştirdi.
Spain Squad, "@ak47", "@Hell", "@Hitler", "@Nazi", "@1337" adlı Twitter tarafından engellenen ya da askıya alınan hesapları tekrar aktive etti.

16-09/05/shutterstock_154181867-970x546.jpg

Engellenen twitter hesapları yeniden aktif oldu

Uzun süredir engel altında bulunan hesapların, Spain Squad tarafından tekrar etkin hale getirilmesi, Twitter üzerindeki güvenlik tehditi konusunda endişelerine neden oldu.

Twitter konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmasa da, güvenlik uzmanları Twitter'ın en yakın zamanda söz konusu hesapları yeniden engelleyeceğini belirtiyo.
Güvenlik uzmanları diğer bir yandan, Spain Squad adlı hacker grubunun geliştirdikleri yöntem ile hesapları ikinci kez etkin konumagetirebileceğinin altını çiziyorlar. Bu döngü içerisinde kimin galip geleceği merak konusu.
16-09/05/twitter1.jpg
Spain Squad'ın Twitter'ın engellediği hesapları aktif hale getirme yöntemine ilişkin henüz bir bilgi bulunmuyor.
Fakat uzmanlar; hackerların engelini kaldırdıklarını hesapları para karşılığı satma yoluna gitmeye çalıştıklarını dile getiriyorlar. Bunun da hesabın aktif kalma süresine oldukça büyük bir katkı yapacağını sözlerine ekliyorlar.
Bir grup üyesinin Digital Trends'te yer alan açıklamasına göre; grup söz konusu davranışlarını yalnızca eğlence amaçlı olarak yapıyor.
Uzmanlar, kullanıcıları ve Twitter'ı bu konuda son derece dikkatli ve hassas olmaları yönünde uyarıyorlar.
Computer - Internet Technology Design World ------askıya alınan Hesaplar--------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail