Translate

İzleyiciler

30 Eylül 2015 Çarşamba

YouNow Kullanımı Detaylı Anlatım

İnternetten canlı yayın yapma akınına hızlı bir giriş yapan YouNow ücretsiz bir canlı yayın yapma uygulamasıdır. YouNow AndroidiOS ve bilgisayar desteklidir. Bilgisayarınızdan veya android/ios cihazınızdan YouNow’a giriş yaparak canlı yayın yapabilir ve canlı yayınları izleyebilirsiniz.
YouNow’a bağlanmak için TwitterFacebook veya Google+ hesabı kullanılabiliyor.

younow_giris

YouNow’da Canlı Yayın Nasıl İzlenir ?

YouNow uygulamasına giriş yaptığınız zaman en popüler canlı yayını izlemeye başlarsınız. Uygulama içerinde Recommendations (Öneriler) veya # Topics bölümünden canlı yayınlara erişebilir ve izlemek istediğiniz yayına tıklayarak izleyebilirsiniz. YouNow uygulamasında twitterda olduğu gibi #topics kullanılmaktadır. Mesela #turkish topicinde turklerin canlı yayınlarını bulabilirsiniz.
younow_canli_yayin_izleme

YouNow’da Canlı Yayın Nasıl Yapılır ?

YouNow’a Twitter, Facebook veya Google+ hesabınızla giriş yaptıktan sonra uygulama başlıyor. Uygulamanın üst köşesinde yer alan now canlı yayın simgesine tıklayarak canlı yayın yapmaya başlayabilirsiniz. Canlı yayın yapma simgesine tıkladıktan sonra sizden #topic (etiket) girmenizi isteyecektir. Daha sonra bir ekran resmi çekeceksiniz ve sosyal ağlarda canlı yayınınızı duyurduktan sonra canlı yayına başlayacaksınız.
Canlı yayın yaparken ayarlar bölümünden Chat kısmını yönetebilirsiniz. Ayarlar bölümünde Chat için düşük levelleri veya orta levelleri engelleme gibi seçenekler yer alıyor.

YouNow Ayarları

YouNow’a twitter, facebook veya google+ hesabınızla girdikten sonra Nick‘inizi değiştirebilirsiniz. Sosyal ağ hesaplarınızda görülen gerçek isminizi gizleyebilir sadece nickinizin görünmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca canlı yayın yaparken kendi şehrinizi engelleme gibi özellikler bulunmaktadır. Nick değiştirmek, gerçek ismi gizlemek ve bulunduğunuz şehri engelleme seçenekleri aynı ayar bölümünde yer alıyor.
YouNow uygulaması ana ekranında üstte yer alanmenu menü butonuna dokunun daha sonra açılan sayfadaayar ayarlar botununa dokunun ve açılan sayfada Edit Profile sekmesini seçin.
ayarlar
Ayarlar sayfasında Nickname & Url bölümüne görünmesini istediğiniz takma adınızı girin. Altta yer alan Replace your Real name with your Your Nickname seçeneğini seçerek gerçek adınız yerine Nickname’inizin görünmesini sağlayabilirsiniz. Aynı sayfada yer alanHide My City seçeneğini seçerek bulunduğunuz şehri engelleyebilirsiniz.
younow_ayarlar

YouNow Coins Nedir Nasıl Kazanılır ?

YouNow uygulamasında Coins bulunmaktadır. Coinsleri kullanarak canlı yayın yapan kişilere beğenme gönderebilir veya çeşitli hediyeler yollayabilirsiniz. Coins kazanmak için farklı yollar bulunmaktadır. Aşağıdakileri yaparak younow coins kazanabilirsiniz.
  • Hergün YouNow uygulamasına girmek.
  • Canlı yayın yapmak.
  • Sosyal ağlarınızı YouNow’a bağlamak.
  • YouNow’da aktif olmak yani, canlı yayın izlemek, sohbet etmek, oylama yapmak vb.
  • Arkadaşlarınızı YouNow’a davet ederek Coins kazanabilirsiniz.

YouNow İzleyici Sayısı Arttırma

YouNow’da yaptığınız canlı yayınların daha çok kişi tarafından izlenmesini istiyorsanız birkaç ipucu verelim. Öncelikle canlı yayınlarınızı kendi sosyal ağlarınızda duyurun. Yaptığınız canlı yayınlarda kişilerin izleyecekleri ilgi çekici yayınlar yapın. Böylece izleyenler sizi önerecektir. En önemli konu ise topic seçimidir. Canlı yayınlarınızda trend topicler kullanmaya özen gösterin. Mesela #turkish, #girls, #guys, #dance gibi topicler en çok aranılan topiclerdir. Bu topic aramalarından sizede izleyici gelecektir.

YouKnow Hesabı Nasıl Silinir ?

YouNow hesabını silmek için bilgisayardan giriş yapıyorsanız, aşağıdaki resimde gösterildiği gibi ekranın üst kısmında gösterildiği gibi profil resminizin üzerine gelin.Setting (ayarlar) sekmesine tıklayın. Açılan ekranda Privacy sekmesine gelin veTerminate My Account butonuna tıklayın.
younow_hesap_silme
Eğer android veya ios cihazınızdan giriş yapıyorsanız.  ayar ayarlar simgesine dokunun. Connected Accounts sekmesine gelin ve Terminate Account seçeneğini seçin.


Aklınıza takılan yerleri sormak için yorum yapabilirsiniz.


Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail