Translate

İzleyiciler

17 Kasım 2014 Pazartesi

Facebook'un teşekkür et özelliğini denediniz mi?


Facebook Üzerinden Arkadaşlarınıza Teşekkür Edin!

Facebook'tan arkadaşlarınız için sevimli bir özellik. Detaylara bir bakaın bakalım:) bu özellik gerekli miydi, sevdiniz mi fikirlerinizi duymak isteriz :)



Facebook üzerinde sevdiğiniz arkadaşlarınıza kişiselleştirilmiş videolar hazırlayıp yolluyabilirsiniz. Yeni Teşekkür Et özelliği sayesinde milyonlarca insan sevdiği kişilere Facebook üzerinden ulaşabiliyor. Facebook'un bu yeni özelliği insanlara sevgilerini ifade etmek için yeni bir yol.
Facebook üzerinden sevdiklerinize ulaşabilir ve bu özellik aracılığıyla arkadaşlarınızın gönlünü hoş edebilirsiniz.
Masaüstü ve mobil sürümlerinde Türkçe olarak kullanıma sunulan bu özelliğin herhangi bir kısıtlaması bulunmuyor. İstediğiniz herkese teşekkür edebiliyorsunuz. Facebook üzerinden arkadaşlarınıza, sevgilinize, akrabalarınıza yada iş arkadaşlarınıza Teşekkür Et videoları hazırlayarak onlarla keyifli bir an yaşayabilirsiniz.
Teşekkür et özelliğini kullanabilmek için ilgili kişinin seçilmesi gerekiyor. Daha sonra video hazır hale geliyor. Ardından kişiselleştirmek amacıyla güncellemeler ve fotoğraflar seçiyorsunuz. Facebook öncelikle bir önizleme sunuyor ardından Paylaş butonu aracılığıyla arkadaşlarınızla paylaşmanıza imkan sağlıyor. Hakkında video oluşturulan kişi etiketlenmiş olduğundan dolayı video kendi zaman tünelinde görünür hale geliyor.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail