Translate

İzleyiciler

9 Ekim 2014 Perşembe

İnternete bağlanmadan İnternet sayfalarında gez!


Android işletim sistemli cihaz kullanıcıları internet bağlantısına ihtiyaç duymadan internet sayfalarını gezmenin tadını çıkarıcak!


Yakında Android işletim sistemli cihaz kullanıcıları internet bağlantısına ihtiyaç duymadan sayfaları gezebilecek.


Web bağlantısına gerek duymadan sayfanın içeriğini cihazlarınız üzerinden erişebileceksiniz. Tüm bu proje basit bir Android uygulamasından ibaret olup yakın zamanda internet bağlantısı olmayan mekanlarda istediğiniz web sayfasına girmenin keyfine varacaksınız.
3G ve LTE bağlantı yokluğunda Cosmos adlı bir web tarayıcısını kullanarak ucuza internet deneyimine sahip olabilirsiniz. Cosmos veri akışına ihtiyaç duymayıp kullanıcının SMS yoluyla istediği web sayfasında metinlere erişmesine imkan sağlamayı amaçlıyor.
Uygulama istediğiniz web sayfasının URL'sini kullanarak kısa zaman içerisinde ilgili olan sayfada text bazlı içeriğine sahip olmanıza imkan sağlayacak. Uygulamanın mekanizması oldukça basit. Sadece ilgili olan URL adresine girerek, CSS ve Javascript üzerinden tarama gerçekleştirerek içerikleri text olarak toplayıp SMS olarak size ulaştırıyor.

Tabi bu uygulamayı kullanmadan önce dikkat etmeniz gereken durumlar var. Kabarık bir fatura ile karşılaşmamak adına sınırsız SMS paketine sahip olmanız gerekmektedir. Diğer yandan Wikipedia sayfalarında size gönderilmiş olan bilgilerin uzun haline erişmek istiyorsanız elinize geçecek olan içeriğin kısaltılmış haline yada eksik haline ulaştığınızı unutmayın. Geliştiriciler şuan için bu kadar iş görebildiklerini zamanla bu durumun düzeltileceğini dile getiriyor.
İlginç bir internet deneyimi sunmayı amaçlayan Cosmos uygulaması Eylül 2014'ün sonlarında kullanıcıları ile buluşmaya hazırlanıyor.
Peki siz bu uygulamayı Android kullanıcıları için faydalı görüyor musunuz?

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail