Translate

İzleyiciler

27 Ekim 2013 Pazar

Android için yeni Twitter uygulaması Twitter 5.0.0 beta


Kısa süre önce Android tabletlerle uyumlu bir arayüz hazırlığında olduğu gözlenen Twitter uygulaması, mobil cihazlar için de yeni bir deneyime hazırlanıyor. Android için kısa süre içerisinde 5.0 versiyona yükseltilmesi beklenen Twitter uygulaması özellikle arayüz noktasında daha basit, akıcı ve hızlı bir kullanım sunuyor.
1379043009_twitterbetascreen.png
Yana doğru yapılan kaydırma hareketi ile karşımıza çıkan kapsamlı menüde birçok eklenti ya da
kısayola anında erişim sağlanabiliyor. Halihazırda beta aşamasında olan uygulama sadece geliştirici gruplarına yönelik dağıtıldı.

 A new version of the Twitter for Android client is currently rolling out to users who joined the beta testing program, providing them with a new experience, courtesy of a modified interface.

Twitter 5.0.0 beta has received a new UI only a few weeks ago, but it seems that the micro-blogging company is aiming at making even more changes to it.

Available for download at the moment as version 5.0.0 beta 18, Twitter for Android now comes with only three tabs, namely Home, Discover, and Activity.


Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail