Translate

İzleyiciler

26 Haziran 2013 Çarşamba

WebRTC, son güncellemeyle Firefox'a geldi! Firefox 22 İndir!



WebRTC, son güncellemeyle Firefox'a geldi!

Firefox, 22. sürümüyle birlikte belki de tarihinin en önemli yeniliğine imza attı. İndirin...

Mozilla, her şeye rağmen sevilen web tarayıcısı Firefox'a WebRTC (Web Gerçek Zamanlı İletişimi) ve yeni JavaScript özellikleri ekledi.

Mozilla, farklı web tarayıcısı eklentilerine ihtiyacı ortadan kaldıran WebRTC protokolünü Firefox'a entegre etmek üzere bir süredir çalışıyordu. Yeni bir JavaScript protokolü olan asm.js ise oyunlar ve fotoğraf işleme uygulamaları gibi yoğun işlemci gücüne ihtiyaç duyan kodların Firefox 22 tarafından herhangi bir eklenti yüklemeye gerek kalmadan çalıştırılmasına izin veriyor.
WebRTC, Mozilla'nın yaptığı açıklamaya göre video aramalarını, sesli aramaları ve dosya paylaşımını herhangi bir ek yazılıma ihtiyaç duymadan gerçekleştirebiliyor. Protokol, mobil ve masaüstü web tarayıcılarında çalışıyor.

 İndirin: Firefox 22


Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail