Translate

İzleyiciler

13 Ağustos 2012 Pazartesi

Windows 8 kullanıcıları buraya!!!

 Windows 8'de kilit ekranını değiştirmek için can çekişmeyeceğiz! İşte bize sunulan seçenecekler...

Windows 8 kullanıcıları artık herhangi bir kayıt defteri numarasına başvurmadan kilit ekranının arka plan resmini değiştirebilecekler.


Windows 8'in RTM sürümü, çeşitli kilit ekranlarıyla geliyor. Ancak Windows 8'in sunduğu varsayılan kilit ekranı fotoğraflarını kullanmak zorunda değilsiniz. İsterseniz herhangi bir klasöre göz atarak kendi resim dosyanızı seçmeniz ve kullanmanız mümkün. Windows 8 şu an bir kilit ekranı resmi seçmenize izin veriyor, dolayısıyla duvar kağıtlarında olduğu gibi resmin belirli aralıklarla değişmesini sağlmanız mümkün değil.

Windows 8, 26 Ekim'de son kullanıcılarla buluşacak. 70 dolara satılacak Olan Windows 8 Pro sürümünün yanında Windows 8'in standart sürümüne yükseltmek, bir süre için sadece 39.95 dolar karşılığında mümkün olacak.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail