Translate

İzleyiciler

21 Mayıs 2018 Pazartesi

Ücretsiz Android uygulamaları!

Sizler için hazırladığımız kısa süreliğine ücretsiz Android uygulamaları derlemesi ile karşınızdayız. Buradaki uygulamaları süresi bitmeden indirmeyi sakın unutmayın. O zaman gelin hep beraber, Android uygulamalarını yakından tanıyalım.
Bakalım bu hafta Google Play Store‘da bulunan rastgele seçilmiş ücretli uygulamalardan hangileri, sınırlı bir süre için ücretsiz indirilebilir hale getirilmiş?

Kısa süreliğine ücretsiz Android uygulamaları!

Birçok farklı uygulama ve oyunun bulunduğu listemize geçmeden önce şu uyarıyı yapmadan geçmeyelim: Siz bu yazıyı okurken bile listedeki uygulamaların tekrar ücretli olma ihtimali var, dolayısıyla indirmek istediğiniz uygulama için acele etseniz iyi olur.

Kids Puzzle

Çocuklarınız için çok güzel bir uygulama ile karşınızdayız. Ayrıca puzzle oyunu, çocuklarınızın zekasını geliştirmesine de olanak sağlıyor. Bununla birlikte, oyunda 82 farklı hayvanın bulmacı bulunuyor. Ek olarak, oyunda herhangi bir reklamda bulunmuyor ya da sosyal medya da paylaşım linki de yok. Son olarak, kişiler verilerinize de erişmez.
Kısa süreliğine Android uygulamaları

Modo

Telefonun arayüzünden sıkılan takipçilerimiz için kısa süreline ücretsiz olan bu Modo uygulamasını sunuyoruz. Kısacası Modo uygulaması, var olan temanızı daha güzel hale getiriyor.
Kısa süreliğine Android uygulamaları


Dividing Fractions

Yine bir eğitim uygulaması ile karşınızdayız. Bu uygulama sayesinde, matematik ile ilgili bazı konularda kendinizi geliştirmede olanak sunuyor.  Ayrıca, bu tarz eğitim uygulamaları, çocuklarınızın gelişmesine de olanak sağlıyor.
Kısa süreliğine ücretsiz Android uygulamaları

Ekstar 2048

Metro, metrobüs ya da otobüs’te vakit geçirmeniz için güzel bir oyun ile karşınızdayız. Kısa süreliğine ücretsiz olan bu oyunu sakın kaçırmayın. Ekstar 2048, bağımlılık yapan, bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
Kısa süreliğine ücretsiz Android uygulamaları

Infinity Dungeon VIP

Sıra dışı oyun arayanlar için güzel bir RPG oyun ile karşınızdayız. Her yaştan insanın oynayabileceği bu oyun ile gizli zindanları keşfedebileceksiniz.
Kısa süreliğine ücretsiz Android uygulamaları
Computer - Internet Technology Design World ---------Ücretsiz Android uygulamaları!--Ücretsiz Android uygulamaları!---- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik --Ücretsiz Android uygulamaları! ----Ücretsiz Android uygulamaları!----sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail