Translate

İzleyiciler

29 Ocak 2016 Cuma

Youtube video yükleyenlere bağış yapabileceksiniz

Youtube bağış butonu

Youtube artık video yükleyenlere bağış yapabileceğiniz bir sistem geliyor.


Youtube bağış butonu
Youtube'un böyle bir uygulamaya gitmesinin nedeni yayıncılarının daha fazla hırslanmasını sağlamak. Bence çok mantıklı bir uygulama böylece yayıncılarını

Sandisk SSD'yi Sanitize ile hızlandırma

SSD’ler, normal mekanik sabit disklerin aksine, birleştirilmekten pek hoşlanmıyorlar. Bunun SSD'leri hızlandırmadığı testlerle kanıtlandığı gibi, veri yazma işlemlerinden dolayı ömürleri azalıyor. Zaten bunun farkında olan Windows XP’den sonraki işletim sistemleri, SSD’lerde disk birleştirme yerine optimizasyon işlevine yer veriyor.
NAND flaş belleklerden oluşan SSD’ler’de yer alan denetimler, bellek hücrelerinin zarar görmemesi için birkaç teknikten faydalanıyorlar. Bunlar arasında bellek hücrelerinin eşit oranda eskimesi için verileri her zaman yeni bloklara yazmayı amaçlayan “garbage collection” var. "Sorun" ise şurada başlıyor: İşletim sisteminiz, SSD’nizin kendi içerisindeki “dosya sistemini” tam olarak görmüyor. Burada işler biraz karışabiliyor ve SSD’nizin dahili sistemi karışık hale geldiğinden, zaman içinde biraz daha yavaş çalışmaya başlayabiliyor. Bu yavaşlık, aslında çoğu zaman SSD'nizin donanımının eskimesinden kaynaklanmıyor.
Burada konu SSD’nin çalışma mantığı olmadığından detaylara girmeyeceğim. SSD’lerin performansının onları Secure Erase işleviyle tamamen temizleyip hücreleri “fabrika ayarlarına” döndürdükten sonra bir miktar arttığı biliniyor. 128GB’lık Sandisk SSD’mde yaptığım Sanitize (Secure Erase’in benzeri bir işlev) işlemi öncesi ve sonrasındaki hız testi sonuçlarını sizlerle paylaşmak istiyorum.
Bu iş için SSD’nize özel araçlardan faydalanmanız gerekiyor, yani diski biçimlendirmek SSD’nizin hücrelerini “boş” olarak işaretlemeye yetmiyor. Üreticiniz Secure-erase komutu sunmuyorsa, Parted Magic içerisindeki DriveErase aracı

En hızlı tarayıcı hangisi

Tarayıcılar arasında yapılan karşılaştırmalar sonucu en hızlı tarayıcı hangisi olduğu araştırıldı.


En hızlı tarayıcı hangisi
Altı haftada bir Chrome ve Firefox'a yeni güncellemeler geliyor. Bu güncellemelerden sonra hız testleri yapıldı bu testlerde kazanan Chrome oldu. Sonuca pek şaşırdığımı söyleyemem bekliyordum yani böyle bir durumu. Araştırmaya ayrıca Internet Explore'da katıldı. Sonuçlarını görünce gülmedim değil. 

28 Ocak 2016 Perşembe

Candy Crush Saga indir - Şeker Parçalama Oyunu Yükle


Candy Crush Saga bildiğiniz üzere dünyada en çok oynanan Facebook oyunlarından biridir.


Candy Crush Saga indir - Şeker Parçalama Oyunu Yükle
Candy Crush Saga oyununda aynı renkteki benzer şekerleri bir araya getirerek patlatmaya çalışıyoruz. Sadece patlatmakla kalmayıp belirli bir puanı yakalayıp seviyeyi geçmeliyiz.

Candy Crush Saga oyunamak için öncelikle Candy Crush Saga indir sayfasından oyunu indirmemiz gerekiyor.

Yukarıdaki linkten oyunu indirdikten sonra oyunu açıyoruz istersenizFacebook hesabınızdan bağlanarak PC başında olduğunuz zaman PC'den oynayabilirsiniz. 

Okey İndir! Mobil Telefon ve Tabletler için Okey Yükle

Bilgisayar ve cep telefonu için okey indirmek istiyorsanız haberimizin devamını okuyun!


Okey İndir! Mobil Telefon ve Tabletler için Okey Yükle
Okey özellikle üniversite öğrencilerinin öğrenci evinde oynanan oyunlardan biridir. Aynı zamanda kıraathanelerin vazgeçilmez oyunlarındandır. 4 kişi bir araya geldi mi

Evrenin en büyük güneş sistemi


Gök bilimciler yaptığı araştırmalardan sonra evrenin en büyük güneş sistemini keşfetti.


Evrenin en büyük güneş sistemi
Avustralya Ulusal Üniversitesinden bir kaç bilim adamı evren hakkında araştırma yaptı. Uzun süredir dev gaz kütlesi olarak tanımladıkları toz bulutunun aslında bir yıldıza sahip olduğunu öğrendiler. Bu yıldızın, "2MASS J2126-8140" isimli gezegene 1 trilyon kilometre uzakta olduğu görüldü. Yıldızın gezegenin ekseninde tam 1 milyon yılda döndüğünü belirttiler. 
Yapılan araştırmalar sonucu 2MASS J2126-8140 isimli gezegenin Jupiter'den 10 ila 12 kat daha büyük olduğu belirtildi. Bu gerçekten büyük bir gezegen olmalı. Ayrıca bu

Hangi işlemci daha iyi ?

Snapdragon 820 ve Exynos 8890 işlemcili iki Galaxy S7'de iki işlemci karşılaştırıldı bakalım hangisi daha iyi.


Hangi işlemci daha iyi ?
Akıllı telefon dünyasına yeni giren Samsung Galaxy S7 iki işlemci ile karşılaştırıldı. Bu işlemcilerden hangisi ile daha hızlı bir kullanım sunulduğu bulundu. Samsung'un bu

27 Ocak 2016 Çarşamba

Fotoğraf Kolajlama Nasıl Yapılır Resimli Anlatım

Fotoğraf kolajlayıcı ücretsiz program ile fotoğraflardan kolaj yapma çalışması yapacağız. Kolajlamanın Türkçesi kesyaptır. Bu şekilde bu konuya yabancı olan biride konuyu daha iyi anlayabilir. E.M. Free Photo Collage adlı yazılım ile fotoğraflara kolayca kolajlama işlemi yapabileceksiniz. Yazılım içerisinde pek çok hazır şablon, efekt, arkaplan, katman ve maske yer almaktadır. Sürükle ve bırak mantığıyla da çalışan yazılım kullanıcılara kolaylık sunuyor. Kendi dijital fotoğraflarınızı kolajlama ile kişiselleştirebilirsiniz. Çerçeveler, maskeler, metin ve Cliparts ile fotoğraflarınızı süsleyin. Program .jpg, .bmp, .png, .gif .tiff gibi popüler görüntü formatlarını desteklemektedir.

free-photo-collage-anasayfaFotoğraflardan Kolaj Nasıl Yapılır

Aşağıda sizinle paylaştığımız link yardımı ile programı indirin, kurun ve çalıştırın. Toplam boyutu 16 MB olup kurulum sırasında sorun çıkarmaz ve bilgisayarı zorlamaz. Programın ana penceresi şu şekilde:

KLAVYE TUŞLARININ GÖREVLERİ VE KISAYOL TUŞLARI

TUŞLARIN GÖREVLERİ:KLAVYE TUŞLARININ GÖREVLERİ VE KISAYOL TUŞLARI
Esc (Escape): Verilen komutları iptal etmekte, bazen de programlardan çıkışta kullanılır.
Sekme (Tab): Yazıda imleci sağa doğru hızlı bir şekilde kaydırmaya yarar. (Başka tuşlarla birlikte farklı işlevler görür: Alt+Tab: Pencereler arasında geçişi sağlar.)
Büyük Harf Kilitleme Tuşu (Caps Lock): Sürekli büyük veya küçük harf yazmakta kullanılır.Tuşa basıldığında gösterge ışığı yanar.
Kaldırma (Shift) Tuşu: Tek başına bir görevi yoktur, başka tuşlarla birlikte kullanılır.Yazıda Shift’e basılı tutarken bir harfe basarsak büyük harf yazar.Kelimenin yalnızca ilk harfini büyük yazacaksak Caps Lock yerine bu tuşu kullanmalıyız.Ayrıca birden çok karakter içeren tuşlarda üstteki karakterin yazılmasını sağlar.

Kontrol (Ctrl) Tuşu:Tek başına bir görevi yoktur, başka tuşlarla birlikte kullanılır. (Ctrl+X , Ctrl+C gibi)
Windows Tuşu: Başlat mönüsünün açılmasını sağlar.
Alt: Açık pencerenin mönüsünün etkinleştirilmesini sağlar.
Boşluk Çubuğu (Space Bar) : Yazıda iki kelime arasında boşluk bırakmaya yarar.
Alt Gr : Tek başına bir görevi yoktur, başka tuşlarla birlikte kullanılır.Yazıda birden çok karakter içeren tuşlarda üçüncü karakterin yazılmasını sağlar.
Enter: Yapılan işlemi onaylamaya yarar.(Bilgisayarı kapatmada olduğu gibi). Yazıda bir alt satıra geçmeye yarar.Ayrıca seçili dosya ve klasörleri açar.
Back Space: Yazıda imlecin solundaki karakteri silmeye yarar.

Batarya Dili size ne anlatıyor?

Cep telefonları, tabletler, laptoplar ve daha bir çok elektronik eşyanın enerji ihtiyacını karşılayan bataryaların üzerinde yazanlar size ne anlatıyor, hiç düşündünüz mü?


Batarya Dili ve Edebiyatı
Cep telefonları ve dizüstü bilgisayar gibi taşınabilir teknolojik aletlerinin hayatımızda çok büyük yer kapladığı yadsınamaz bir gerçek. Bu tür mobil cihazlar batarya kullanımını kaçınılmaz kılıyor. Bataryalar ise çok çeşitli boyut ve şekillere sahip. Üstelik bu bataryaların üzerinde bir çok şey yazıyor. Peki, bataryalardaki yazılar ne anlama geliyor diye hiç düşündünüz mü?

Az Bilinen iPhone Özellikleri!

iPhone'un genel yapı itibariyle nasıl kullanıldığını ve ana özelliklerini kullanmayı hemen hemen herkes biliyor. Peki, iPhone'un az bilinen özellikleri neler?


Az Bilinen iPhone Özellikleri!
Çeşitli firmalar tarafından, kullanıcıların beklentilerine karşılık vermek için üretilen akıllı telefonlar, hayatımızın her alanına girmiş durumda.
Yaş kategorisi fark etmeksizin, yaşamımızla bütünleştirdiğimiz telefonları yeterince kullanabiliyor muyuz?
Yoksa, gizli kalmış birçok özellik, keşfedilmeyi mi bekliyor?iPhone'ların genel kesim tarafından bilinmeyen özelliklerini sizin için derledik.

1- Fotoğraf çekimi sandığınızdan daha pratik

iPhone'un yan tarafında yer alan, ses açma/kapamaya yarayan tuşları,fotoğraf çekimini gerçekleştirebiliyor. İki tuştan birine bastığınızda fotoğraf çekebiliyorsunuz. Eğer bu tuşlardan birine basılı tutarsanız seri çekimmodu devreye giriyor ve iPhone üst üste fotoğraf çekiyor.
16-01/26/phone-photo.jpg

2- Yazım kurallarına dikkat edenlere

Yazım kurallarına dikkat ederek yazımınızı gerçekleştiriyorsanız, bu ufak detayı bilmeniz yararınıza olacaktır.
Ayarlar>Klavye bölümünden Otomatik Düzeltme ve Yazım Denetimi Yapseçeneğini açarak, yazım hatasını minimuma indirebilirsiniz.
16-01/26/phone-keyboar.png

3- Görüldü ibaresi yalnızca WhatsApp’ta mevcut değil

WhatsApp uygulaması, gün geçtikçe getirdiği güncellemelerle, kullanıcılara farklı deneyimler sunmuştu.
İlk olarak mesajın iletildiğine dair vuku bulan özellikler, beklentiler arttıkça mesajın okunduğuna dair “görüldü” ibaresini de kullanıcılara aktarmıştı.
Bilmeyenler için mesajın görüldüğüne dair ibare yalnızca bu uygulama ile sınırlı değil. iOS cihazlarına özel olarak hizmet veren iMessage benzer bir özelliği yansıtabiliyor.
Bunun için, Ayarlar>Mesajlar bölümünden “Okundu Mesajlarını

Kablosuz İnterneti Verimli Kullanma İpuçları


Kablosuz İnterneti Verimli Kullanma İpuçları
İnternet hızı geride bıraktığımız 10 senelik süre içerisinde katlanarak arttı.2004'lü yıllarda 256 Kbps civarında olan hız, günümüzde rahat bir şekilde100 Mbps'leri görebilecek seviyede.
Daha çok evde ve şirketlerde interneti kablosuz olarak kullanıyoruz. Peki kablosuz kullandığımız internetin performansı ne kadar yüksek? Aldığımız 100

Twitter Retweet ilginç içerik keşfetmek için: Twitter Marketing Mastery For Music & Business

Twitter Retweet ilginç içerik keşfetmek için: Twitter Marketing Mastery For Music & Business:   Twitter Marketing Mastery For Music & Business  1 Hrs | Video: AVC (.mp4) 1280x720 | Audio: AAC 48KHz 2ch | 571 MB  Genre: eLearning...

Twitter Retweet ilginç içerik - Twitter AforizmalarıTwitter Gündemi

26 Ocak 2016 Salı

DualShock 4 Bilgisayara Nasıl Bağlanır?

Sony DualShock 4 joystick’i bilgisayarınızda da kullanabilirsiniz.


DualShock 4 Bilgisayara Nasıl Bağlanır?
Bazı bilgisayar oyunları için üst düzey oyun kollarına ihityaç duyarız ve bunların başında DualShock 4gelir.Ama biliyoruz ne yazık ki şimdiye kadar bilgisayara bağlantı yapamadınız.Yani bilgisayarınız oyun kolunu tanımadı.Bu makalemizi inceledikten

Wordpress Temaları Nasıl Türkçe Diline Çevrilir?

Yabancı dildeki Wordpress temanızı Türkçe’ye çevirebilirsiniz.


Wordpress Temaları Nasıl Türkçe Diline Çevrilir?
Wordpress,kod bilgisi olmayanlara hızlı ve kolay biçimde internet sitesi tasarlama imkanı sunan en çok tema barındıran geniş ve kullanışlı bir site yönetim sistemidir.
Wordpress için bedava tema veya satın aldığınız tema dili yabancı olabilir

Facebook masaüstü bildirimleri nasıl kapatılır?

Facebook’ta oturum açmadığınız halde bilgisayarınızın ekranında beliren bildirimleri kapatmanız mümkün.


Facebook masaüstü bildirimleri nasıl kapatılır?
2016 yılında gelen Facebook masaüstü bildirim özelliği,size gelen herhangi bir bildirime tıklamanız sayesinde hızlı bir şekilde Facebook sayfasına

Facebook Gönderi Planlama Nasıl Yapılır?

Facebook’da istediğiniz gönderiyi daha sonra yayınlamanız veya zamanlamanız mümkün oluyor..


Facebook Gönderi Planlama Nasıl Yapılır?
Facebook ‘da tam zamanında bir gönderi paylaşmak istiyorsunuz ama hazırlamanız zaman aldığı için veya o an bilgisayar yada telefon başında olmayabiliyorsunuz.Facebook bu konuda da kullanıcılarına Gönderi

Mozilla Firefox Daha Hızlı Hale Nasıl Getirilir?

Mozilla Firefox’a ayarlar yaparak daha hızlı kullanabilirsiniz.


Mozilla Firefox Daha Hızlı Hale Nasıl Getirilir?
Günümüzde en çok kullanılan tarayıcılar arasında 2.sırada olan Mozilla Firefox,genelde farklı tarayıcı kullanma gereği duyanların ve eklenti sorunlarını Chrome’da yaşayanların tercih ettiği Web Browser olarak karşımıza çıkıyor.

Bilgisayarınıza Uygun Driver Nasıl Bulunur?

Bilgisayarınıza kurduğunuz sürücülerden emin olun ve daha sağlıklı kullanın.


Uygun Driver Nasıl Bulunur?
Her donanınımın,kendisine ait özel bir sürücüsü vardır.Bir bilgisayara herhangi bir işletim sistemi kurulduğunda bazı sürücüleri elle yükleme gereği duyulur.Ama hangi driver hangi siteden indirilecek ve uygun,güncel olan driver hangisi soruları her zaman akılları karıştırmıştır.
Bu yazımızda donanımınıza uygun sürücüleri kolay bulmanın yollarını sizinle paylaşacağız.
1-Aygıt yöneticisi’ne girin ve yüklü olmayan driverlar için tek tek olmak üzere,üzerine sağ tıklayıp sürücü yazılımını güncelle yazan bölüme girin.
2-Otomatik olarak taranmasını isterseniz,sürücü yazılımı için otomatik arama kısmını seçin ve ileri diyerek devam edin.(internet bağlantınızın ve ağ kartı driverlarınızın yüklü

Telefonunuzu Bilgisayarınızdan Nasıl Kontrol edebilirsiniz?

Yazımızı okuduktan sonra yapacağınız işlemler sayesinde bilgisayardan Androd cihazınızı kontrol edebileceksiniz.


Telefonunuzu Bilgisayarınızdan Nasıl Kontrol edebilirsiniz?
Telefon ekranının küçük olması nedeniyle daha büyük ekranlara yada uzaktan kontrol etmek için bilgisayar bağlantısı yapmak,hepimizin zaman zaman istediği çözümlerden biridir.Bunu yapabilmeniz için öncelikle birVysor Chrome uygulamasına ve Usb kablosuna ihtiyacımız var.
Uygulamayı telefonumuza indirerek işleme başlayalım.

iCloud Hesabı Verileri Nasıl Silinir?

Apple cihazınızın yedeklendiği iCloud hesabınızdaki verileri silmeniz mümkün.


iCloud Hesabı Verileri Nasıl Silinir?
Telefon tablet yada Mac cihazınızda zamanladığınız yedekleme aktivitesine göre,verileriniz yedeklenir.Bu aslında sizin başka cihazlarda oturum açtığınızda neredeyse kaldığınız yerden devam etmenizi sağlamak içindir.Ama bir gün silmek

Android Dünyası - Android Market: Android severlere bir müjde

Android Dünyası - Android Market: Android severlere bir müjde: Google+ zorunluluğu kalkıyor Android severlere bir müjde, artık oyun oynarken Google+ hesabı istenmeyecek. Google'ın oyun, uygul...

Android cep telefonları Android Oyun,Android Uygulama,Android Müzik,Android Tema,Android Wallpaper,Android Gadgetiphone,iOS,uygulama,Font Maker,indir,download,cep,akıllı,telefon,mobil

Facebook-Facebook Oyunları - Facebook İçerik-Instagram: Facebook mesajlarına dikkat edin

Facebook-Facebook Oyunları - Facebook İçerik-Instagram: Facebook mesajlarına dikkat edin: Siber saldırganların hedefi şimdi Facebook, saldırganlar size Facebook üzerinden bir sesli mesaj gönderip bilgilerini alabiliyor. Sibe...

Facebook Oyunları - Facebook Oyun Hileleri*** Facebook haberleri, güncel Facebook haber ve fotoğrafları ile en yeni Facebook gelişmeleri burada.

25 Ocak 2016 Pazartesi

Akıllı telefonlar için MMS ayarları

Akıllı telefonlarda MMS ayarları nasıl yapılır ? Avea'da MMS ayarları nasıl yapılır ? Turkcell'de MMS ayarları nasıl yapılır ? Vodafone'da MMS ayarları nasıl yapılır ?


Akıllı telefonlar için MMS ayarları
Bu haberimizde cep telefonunuzun MMS ayarlarının nasıl yapılacağını anlatacağız. Öncelikle hala MMS kullanan kişiler kaldı mı bilmiyorum ama bu haberi yinede

Akıllı telefonlarda 3G ile görüşme nasıl yapılır ?

Avea 3G görüşme nasıl yapılır ? Turkcell 3G görüşme nasıl yapılır ? Vodafone 3G görüşme nasıl yapılır ?


Akıllı telefonlarda 3G ile görüşme nasıl yapılır ?
Hepimiz görüntülü konuşma yapmak isteriz. Örnek olarak sevgiliniz nerede çok merak ediyorsunuz hemen 3G görüşme yapıp nerede kiminle olduğunu öğrenebilirsiniz. Bu işlemi yapmak çok basit. Kullandığınız operatörün müşteri hizmetlerini arayarak bu

4.5 G nedir ?

4.5 G nedir ne kadar hıza ulaşabilir ? Türkiye'nin yeni internet hızı 4.5G olacak peki 4.5G'nin faydaları neler ? Ne zaman geçilecek ?


4.5 G nedir ?
4.5 G'nin adı genel olarak dördüncü nesil kablosuz iletişim ağı olarak bilinir. Ülkemizde bu sürümün bir üst seviyesi olan (LTE Advanced) kullanılacak. Bu LTE Advanced 4.5G

Android'te silinen uygulamaları nasıl geri getiririz ?

Google Play üzerinden yüklediğimiz oyunları ve uygulamaları nasıl geri getirebiliriz ?


Android'te silinen uygulamaları nasıl geri getiririz ?
Akıllı telefonlarda her an her şey olabilir. Yanlışlıkla bir oyunu veya uygulamayı sildiğiniz zaman nasıl geri getirebiliriz onu anlatacağım. Bu uygulamalar hayatımızın büyük bölümünü aldığı da oluyor. MeselaWhatsapp gençlerin, yaşlıların herkesin kullanabildiği bir uygulama ve dünyada 2 milyar kişinin kullandığını söyleyebiliriz.
Şimdi bu uygulamaları nasıl geri getirebileceğinizi anlatacağız. 
Adım 1: Öncelikle Google Play’i açıyoruz ve yukarıdaki resimde de görüldüğü gibi, üst taraftaki arama kutusunun solunda yer alan menü butonuna tıklıyoruz.
Adım 2: Açılan pencereden Uygulamalarım ve oyunlarım menüsüne tıklıyoruz.
Adım 3: Açılan bölümden üst tarafta yer alan TÜMÜ sekmesine tıklıyoruz. Burada mevcut ve daha önce yüklediğiniz tüm uygulama ve oyunlar yer almaktadır. Sildiğiniz uygulamaların sağ üst tarafından çarpı işareti yer alır ve dilerseniz bu uygulamaları

Tubidy İndir Hit Mp3 Müzik Yükleme ve İndirmesi Nasıl Yapılır?

Tubidy Mobi Mp3 indir Hemen Müzikler Çıkanlar Listenin Öne Çıkanları - Yeri Dolmayan Ajans Tubidy mp3 indir inceleyebilirsiniz.


Tubidy İndir Hit Mp3 Müzik Yükleme ve İndirmesi Nasıl Yapılır?
Benzeri programlar ile daha hızlı şarkı indirmek ve dinlemek için 4G çalışmalarına hız

Mobogenie İndir - Telefona Uygulama Yükleme

Mobogenie, Android telefon ve Tablerde bulunması gereken Google Play Store benzeri bir uygulama mağazasıdır.


Mobogenie İndir - Telefona Uygulama Yükleme
Mobogenie Market, Android telefon ve tabletlerde bulunması gereken uygulamalardan bir tanesidir. Kullanıcılar uygulama ile yeni uygulamalar, oyunlar, zil sesleri ve duvar kağıtları keşfederek cihazlarına indirebilir. Uygulama sayesinde cihazlarınızı istediğiniz şekilde kişiselleştirebilirsiniz.

>> İNDİR

Yeni ve farklı uygulamalar keşfetmenizi sağlayan Mobogenie Market ile istediğiniz içeriklere sahip uygulamaları arayabilirsiniz. Gelişmiş filtreleme özelliği sayesinde

Instagram İndir! Mobil Fotoğraf Paylaşma Uygulaması

Instagram bildiğiniz üzere soyal medyanın vazgeçilmezlerinden biridir. Instagram uygulamasını telefonunuza indirerek anlık resim paylaşımları yapabilirsiniz.


Instagram İndir! Mobil Fotoğraf Paylaşma Uygulaması
Instagram sosyal medyanın vazgeçilmezlerinden burada genelde resim ve kısa video paylaşımları etiketlenerek paylaşılır. Özel mesaj özelliği şuan için bulunmuyor. Genelde ünlüler tarafından kullanılan bu uygulama bir fotoğraf paylaşım platformu olmasının yanı sıra kısa videolarınızı da paylaşarak takipçilerinize ulaştırabilirsiniz.

---> İNDİR

Peki Instagram Nasıl İndirilir?

Instagram'ı indirmek için öncelikle Instagram indir linkini tıklayın. Ardından karşınıza gelecek sayfada adrese git linkini tıklayarak Instagram'ı cep telefonunuza

Türkiye'nin Ezber Bozan Haber Gazetesi: Çift çekirdekli iPhone, 8 çekirdekli Android'i ger...

Türkiye'nin Ezber Bozan Haber Gazetesi: Çift çekirdekli iPhone, 8 çekirdekli Android'i ger...: Antutu Benchmark testlerinde çift çekirdekli iPhone 6S, 8 çekirdekli Android rakiplerini geride bıraktı. Eğer bir akıllı telefon alaca...

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Ücretsiz WhatsApp İndir Samsung ve iPhone için Ücretsiz WhatsApp Yükle

Akıllı mobil cep telefonlarda bulunması gereken uygulamaların başında gelen WhatsApp'ı, WhatsApp indir adresinden ücretsiz bir şekilde yükleyebilirsiniz.


Ücretsiz WhatsApp İndir Samsung ve iPhone için Ücretsiz WhatsApp Yükle
WhatsApp ile dilediğiniz kadar meaj gönderimi yapabilir ve sesli aramalar yapabilirsiniz. Üstelik tüm bu işlemleri bedava hiç para ödemeden yapabilirsiniz.

:: WhatsApp İNDİR ::

WhatsApp daha önce sadece mesajlaşma özelliği bulunurken daha sonra Facebook

23 Ocak 2016 Cumartesi

Tarihteki ilk savaş kalıntıları bulundu


Bilim dünyasından inanılmaz buluş

Yaklaşık 10 bin yıl önceki tarihteki ilk savaş olarak nitelendirilebilecek kalıntılar bulundu.


Bilim dünyasından inanılmaz buluş
Arkeologlar yaptığı araştırmalarda Kenya'da tarihin en eski savaşından kalmış olabilecek kalıntıları buldu. Arkeologların söylediklerine göre bu savaş yaklaşın 10 bin yıllık olduğu söylendi. Arkeologların söylediklerine göre Turkana Gölü'nün yakınında bulunan Nataruk'ta bulunan kalıntılarda tam 27 kişiye ait kemikler bulundu. Bu kemikler bir mezara ait olabilir diye düşünceye kapılsakta. 
Durum hiç de öyle gözükmüyor. Gerekse kemiklerin duruş pozisyonlar ve düzgün bir şekilde gömülmemiş olmaları bize tarihin ilk savaşı olduğunu gösteriyor. Ayrıca bu bir savaşa ait değil bir katliama da ait olabileceğini düşünülüyor.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

iPhone’da Gizli Klasör Nasıl Yapılır?

Cihazınıza JailBreak işlemi yapmadan gizli klasör nasıl oluşturabileceğinizi anlatalım.


iPhone’da Gizli Klasör Nasıl Yapılır?
Bu işlem için ilk önce gri veya beyaz bir duvar kağıdı indirmemiz gerekiyor.İsteğiniz yerden duvar kağıdını indirip telefonunuza kaydedin.
Ayarlar/Erişebilirlik adımlarından saydamlığı azaltma seçeneğini aktif edin.
AppStore’dan telefonunuza, simge oluşturma uygulamasını indirin.
Uygulama ile simge oluştururken,fotoğraf olarak indirdiğiniz dosyayı seçin.
Safari sizi otomatik olarak bir ekranla karşılaştıracak.

WhatsApp silinen mesajlar nasıl geri getirilir?

Sildiğiniz veya WhatsApp uygulamasının gizlediği eski mesajları nasıl geri getirileceğini öğrenebilirsiniz.


WhatsApp silinen mesajlar nasıl geri getirilir?
WhatsApp,hergün mesajlarınızı telefonunuza veya hafıza kartınıza yedekler.Bu mesajları görmek isterseniz;
-Uygulamayı silin.
-Tekrar yükleyin ve karşınıza çıkan ekrandan Geri Yükle deyin.

Okey İndir! Cep Telefonu için Okey Oyunu Yükle

Bilgisayar ve cep telefonu için okey indirmek istiyorsanız haberimizin devamını okuyun!


Okey İndir! Cep Telefonu için Okey Oyunu Yükle
Okey özellikle üniversite öğrencilerinin öğrenci evinde oynanan oyunlardan biridir. Aynı zamanda kıraathanelerin vazgeçilmez oyunlarındandır. 4 kişi bir araya geldi mi