Translate

İzleyiciler

29 Mart 2014 Cumartesi

Tor Browser 3.5.3 İndir


Tor Browser 3.5.3 İndirtorbrowser-install-3.5.3_en-US.exe download

Tor Browser Ekran Görüntüsü
Tor, internet üzerindeki kişisel bilgilerinizi gizleyebilmenizi ve anonim olmanızı sağlayan meşhur bir güvenlik aracıdır. Tor ile internette tamamen belirsiz olabilir ve yapacağınız tüm işlemleri bu

iPad için Office indirmeye hazır; İndirin!


Microsoft Office iPad’de geldi!
Microsoft Office,iPad,uygulama,ofis,program,yazılım,tablet,pc,bilgisayar,bulut,cloudNadella, Microsoft Office iPad uygulamasının kullanıma hazır olduğunu da duyurdu.

Microsoft CEO’su SatyaNadella, 27 Mart’ta gerçekleştirdiği basınla buluşmasında şirketin “Önce Mobil, Önce Bulut” anlayışıyla hayata geçirdiği yeni ürünleri hakkında bilgi verdi.

Microsoft CEO’suSatyaNadella, 27 Mart’ta ABD’deki basın mensuplarıyla bir araya geldiği basın toplantısında Microsoft’un “Önce Mobil, Önce Bulut” anlayışıyla hayata geçirdiği yeni ürünlerin duyurusunu gerçekleştirdi. Nadella, şirketin kendi yönetimi altındaki dönüşümüne dair bilgiler de paylaştı.

Nadella, kendi yönetiminde Microsoft’un yaklaşımının üç ana başlığa odaklanacağını ifade etti.

Anti-sosyal uygulama: Cloak


internet,Anti-sosyal,uygulama,Cloak,AppStore,iphone,ipad,indir,download,cep,telefon,tablet,ipad Bu yeni uygulama, sosyalleşmek isteyenlere değil, anti-sosyallere yardım etmeyi amaçlıyor!
Sosyal ağların herkesi her an takip ettiği, uydu haritalarından arkadaşlarınızın yerini her an görebildiğiniz yeni mobil çağda, sosyalleşmeye biraz ara verip yalnız kalmak isteyenler için de bir uygulama ortaya çıktı.

AppStore'da yayına giren Cloak isimli uygulama, kullanıcının belirli veya tüm arkadaşlarının, Facebook, Foursquare veya benzeri uygulamalarda yaptıkları yer bildirimlerini harita üzerinde göstererek, bu kişilerle karşılaşmasını önlemek üzerine çalışıyor.

Bir arkadaşının ona doğru yaklaştığını haber veren veya bir mekana girerken arkadaşlarının içeri olup olmadığını kontrol edebilmesini sağlayan uygulama sayesinde insanlar özellikle karşılaşmak

Diskiniz çöktüğünde sizi kurtarır!


Sabit diskiniz durduğunda sizi kurtaracak 5 hizmet!

sabit,disk,çökme,yazılım,kurtarma,program,indir,download,çözüm,bilgisayarSabit diskiniz bozulursa önemli verilerinize, yedeklerinize nasıl ulaşacaksınız? Cevabı bu yazımızda.

Sabit diskiniz er ya da geç ömrünü tamamlayacak, kendini emekliye ayıracaktır. Bazı durumlarda bu, yavaş yavaş gerçekleşir ve bu sırada verilerinizi yedekleyebilirsiniz. Ancak diskiniz bazen bir anda çalışmayı reddedebilir.

Bu tür sorunlara karşı hazırlıklı olsanız bile, yedeklerinize yeni bir sabit disk alıp Windows'u kurana kadar erişemeyebilirsiniz. Ancak aşağıdaki web siteleri ve araçları, sabit diskiniz ne durumda olursa olsun, verilerinize ulaşmanıza olanak sağlıyor.


CrashPlan

CrashPlan, yedeklerinize birçok biçimde ulaşmanıza izin veren harika bir çözüm. CrashPlan+ veya sınırsız üyeliğiniz varsa verilerinizi CrashPlan sunucularına yedekleyebiliyor, onlara CrashPlan'ın mobil uygulamasıyla ulaşabiliyorsunuz.

27 Mart 2014 Perşembe

Sesten Yazıya Çeviri!

Sesten Yazıya Çeviri TTS.

Konuştuklarınızı farklı dillere çeviren harika bir uygulama.
Sesten,Yazıya,Çeviri,TTS,uygulama,Android,indir,ücretsiz,download,cep,akıllı,telefon,tablet,mobilSeviri TTS konuşmayı yazıya dönüştüren kullanışlı ve eğlenceli bir ses tanıma, çeviri (tercüme) ve TTS uygulamasıdır.
Tek kelime yabancı dil bilmeden bir yabancı ile sohbet edebilirsiniz. Bu program dil eğitiminde de size kolaylık sağlayacaktır. Tüm dilleri konuşmayı bu uygulama ile öğrenebileceksiniz. Konuşarak not alabilirsiniz ve aldığınız notları kopyalayabilirsiniz, e-mail, SMS ve Whatsapp, Viber, Skype vb. anlık mesajlaşma uygulamalarıyla arkadaşlarınıza

YouTube'a nasıl girilir?

internet,Yotube,yasaklı,giriş,Windows 7,Windows 8,DNS,değiştirmeTürkiye'de engelli siteler arasına Twitter'dan sonra dev video paylaşım sitesi YouTube da eklendi. Elbette bu yasağın çok uzun sürmemesini umuyoruz, ancak engelin kalkmasını beklemeden YouTube'u kullanmak istersek, ne yapabilirz?

Önümüzde iki yol var: DNS sunucularını değiştirmek veya VPN'lerden faydalanmak. Birinci yöntem çalıştığı sürece, VPN'lerle uğraşmanıza gerek yok. Basit bir ayar değişikliğiyle YouTube'a erişebilirsiniz. Ancak Twitter'a bu yolla
YASKLI sitlere giriş

Twitter mobil uygulamalarına iki yeni işlev!

Biz Twitter'a arka kapıdan girme uzamanı olmaya çalışırken, Twitter da yeniliklerine devam ediyor!
internet,Twitter,yenilik,sosyal medya,fotoğraf,etiketleme,mobil,uygulama,cep,tabletTwitter, yaptığı bir yenilikle fotoğraflarda 10 kişiyi birden etiketlemenize izin verecek. Kişileri etiketlemek, karakter limitinizi etkilemeyecek. Etiketlemek için @ karakterini istediğiniz kadar kullanabileceksiniz.

Twitter'da herhangi bir kimsenin fotoğrafında etiketlendiğinizde, buna dair bir uyarı alacaksınız. Bu tür uyarıları alıp almamak konusundaki değişiklikleri Ayarlar altından yapabileceksiniz.

25 Mart 2014 Salı

En iyi 5 VPN alternatifi!

 VPN, Twitter yasağı ile iyice hayatımıza girdi... Peki ama hangi VPN hizmetini seçeceksiniz?

internet,VPN,sansür,engel aşma,özgür,web,gizlilikVPN'ler internette gizliliğinizi korumak ve aynı zamanda erişimi kısıtlı web sitelerine ulaşmak için harika araçlar. İyi bir VPN'in özellikleri arasında sunucu günlüğü tutmaması, gizliliğinizi koruması, trafik türlerini ayırt etmemesi, farklı konumlarda çıkış sunucuları sunması var. Bu yazımızda en iyi 5 VPN sunucusunu sizlerle paylaşmak istiyoruz.


Private Internet Access

Private Internet Access, bilgisayarınızla hizmet arasındaki tüm iletişimi şifrelemenin yanında, size farklı çıkış sunucuları arasında seçim yapma şansı tanıyor. 10 farklı ülkeden 1.000'e yakın sunucu arasından seçim yapmanız mümkün. Bağlantı

İnterneti hızlandıracak yeni format!


Google'dan interneti hızlandıracak yeni format.

internet,google,WebP,yeni,resim,format,hızlı,dosyaGoogle’ın yeni görsel formatı web sitelerini ve tarayıcıları hızlandıracak.

Google, internet sayfalarındaki HD ya da Full HD çözünürlükte olan ve yaklaşık 2-3 MB boyutundaki görsellerin hızlı yüklenmesi için WebP isimli yeni görsel formatını çıkardı.
İnternet sayfalarının daha hızlı açılıp yüklenmesini sağlayacak bu format, görsellerin kalitesini düşürmüyor, sadece onları sıkıştırıyor.

Android Wear hakkında her şey!


Android Wear hakkında bilmeniz gerekenler!

Android Wear,akıllı,saat,hakkında,her şey,mobil,bilgiler,incelemeGoogle'ın "en özel" Android sürümü Android Wear nasıl çalışıyor, hangi yenilikleri sunuyor?

Google'ın geleceği belirlemeyi kendine amaç edinen giyilebilir teknoloji platformu Android Wear, akıllı saatlerin ihtiyaç duyduğu teknolojiyi onlara sunacak.

Google Now uyarıları, Android Wear sayesinde tam anlamıyla elinize geliyor. Bu, işinize yarayacak bilgilerin size gösterilmesi, sesinizi kullanarak ek bilgilere kolayca ulaşabileceğiniz anlamına geliyor.

Platform hem kare, hem de yuvarlak tasarımları desteklediği için moda konusunda hiç sıkıntı yaşamayacak gibi görünüyor. Moto 360'ın yuvarlak tasarımı harika görünüyor, LG G Watch da hiç fena değil.

Android Wear tam olarak ne yapıyor?
Android Wear, size "sizinle beraber hareket eden bilgileri" sunmayı, tüm dünyayı kolunuza getirmeyi

24 Mart 2014 Pazartesi

Günün iPhone Uygulaması HotSchedules İndir!


iphone,HotSchedules,uygulama,indir,download,cep,akıllı,telefon,mobil
HotSchedules.

Takım halinde çalışırken kimin hangi görevleri ne zaman yapması gerektiği önem taşır.

Takım çalışması her zaman kulağa geldiği kadar kolay olmayabilir. Takım üyelerinin koordinasyon içinde çalışması, doğru zamanlama ile doğru görevleri yerine getirmeleri gerekebilir. Bu gibi durumlar için iPhone yine yardıma koşuyor. HotSchedules uygulaması, takım üyelerinin görevlerini ve zamanlamalarını düzenleyerek hangi işin ne zaman yapıldığını ve sırada hangi görevin olduğunu kontrol ederek çalışmanın planlandığı gibi yürümesini sağlıyor. Ortak bitirme projesi alan öğrencilerin veya aynı projede çalışan iş arkadaşlarının işini kolaylaştıracak bir uygulama.
İndirmek için Tıklayın >>

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Android Dünyası - Android Market: En iyi 10 Android launcher'ı!

Android Dünyası - Android Market: En iyi 10 Android launcher'ı!: Android cebiniz için en iyi 10 launcher'ı! Android'li cebinizin giriş ekranını kişiselleşirecek en iyi 10 launcher...





Android,launcher,cep,akıllı,telefon,mobil,yazılım,uygulama

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Bedava VPN: ZenMate!



internet,Bedava,VPN,ZenMate,DNS,indir,downlıad,ücretsiz,ChromeChrome kullanıyorsanız, DNS'lerin yasaklanmasını hiç kafaya takmayın; ZenMate'i kurun, geçin!

Chrome, özellikle eklentileri sayesinde giderek daha da popüler hale gelen bir tarayıcı. İşte bu tarayıcı, özellikle Twitter ve benzeri erişim yasaklarını günlük hayatın bir parçası haline geldiği ülkemizde artık daha özel bir yere sahip. Neden mi? Tabii ki ZenMate isimli eklenti yüzünden...

ZenMate, Chrome Web Store'dan ücretsiz olarak, sadece 30 saniyede kurabileceğiniz ve size yasaklı sitelerin kapısını sonuna kadar açan güzel bir VPN çözümü. Kurulumun ardından Chrome'un araç çubuğuna yerleşen simge, size farklı lokasyonlardan farklı sunucu alternatifleri sunuyor. Bu alternatiflerden birini seçip Twitter'a girmeyi deneyin;

Twitter'a DNS'siz ve VPN'siz erişim ..


Twitter sosyal ağ sitesi DNS bazlı engelleme gelmesinden sonra çeşitli arayışlara yönelildi. İşte bunları sırasıyla yazıyoruz.
VPN'siz DNS değiştirerek erişim
Normalde http://www.twitter.com adresine şu an DNS değiştirerek girmeniz mümkün değil. O zaman yapmanız gereken http://mobile.twitter.com adresinden erişim şu anlık açık olduğunu gözlemledik.

Hem VPN'siz Hem de DNS değiştirmeden erişim
Bunun için ZenMate Chrome bileşeni var fakat daha garanti çözüm tabiki TweetDeck'dir. TweetDeck Twitter tarafından satın alınan Twitter masaüstü uygulamasıdır. http://web.tweetdeck.com veya https://tweetdeck.twitter.com/ adresinden ulaşabilirsiniz. Twitter'daki tüm fonksiyonlar mevcuttur.
AŞAĞIDAKİ UYGULAMALARI 1 KEZ VPN İLE KURDUKTAN SONRA BİR DAHA VPN

23 Mart 2014 Pazar

Firefox 'Vekil sunucu bağlantı kabul etmiyor!' Sorunu ve Çözümü

 Eğer firefoxunuz (az önceye kadar bende olduğu gibi) 

Vekil sunucu bağlantı kabul etmiyor!
Tarayıcı bağlanma  isteklerini geri çeviren bir vekil sunucuya bağlanmak üzere ayarlanmış

gibi bir hata verip internete bağlanmıyor sonu olmayan bir döngüye giriyorsa;
Araçlar-->Seçenekler-->Gelişmiş-->Ağ-->Bağlantı-->ayarlar-->
Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Günün Android Uygulaması Ball Soccer (Flick Football)

 Android platformu için üretilmiş en gerçekçi futbol oyunlarından biri.

Ball Soccer,Flick Football,futbol,oyun,android,uygulama,indir,download,cep,akıllı,telefon,mobilDünyanın en gerçekçi ve en sert futbolunu oyna. Benzersiz oyun mantığı ve büyüleyici grafikleri ile bu oyun klasik frikik oyunlarından oldukça farklı.

Oyun Özellikler:
• 5 farklı oyun modu: Aksiyon, Zamana Karşı, Turnuva, Sadece Frikik, Başkalarına Karşı
• Kaleci ve oyuncular için gerçek fizik kuralları ve animasyonlar
• Gerçekçi futbol hareketleri ve kuralları (Top sürme, çalım atma, 360 derece dönme, kayma, sıçrama, şut çekme ve faul)
• Gerçekçi top hareketleri (Falso verme, aşırtma gibi)
• Değiştirilebilir takım temaları (Formalar, marşlar ve tezahüratlar)
• Değişik hava koşullarında mücadele (Gece, gündüz, yağmur ve sis)

Tor Browser Bundle ile DNS engelini aşın!


Tor Browser Bundle ile engelleri aşın!

internet,yasak,sansür,aşma,Tor,Browser Bundle,indir,download,ücretsiz,DNS,VPNDNS değişikliği işe yaramıyor, VPN'le de uğraşmak istemiyorsunuz... Çözüm Tor Browser Bundle'da!

İnternet yasaklarını aşmanın birçok yolu var. Bazı durumlarda kullandığınız DNS sunucusunu değiştirmek yeterli olurken, bazı durumlarda daha zahmetli bir iş olan VPN hizmetlerine üye olmanız gerekebiliyor.

DNS adresi değiştirmenin yeterli olmadığı durumlarda imdadınıza yetişecek bir başka çözüm ise Tor Browser Bundle'dan faydalanmak. Taşınabilir yapıdaki yazılım, Firefox'u temel alıyor ve sizi bu web tarayıcısıyla kendi özel ağı üzerinden, anonim olarak internete bağlıyor. TorBrowser'ı yükleyip kullanmaya başlamak için şu adımları izlemeniz yeterli.

1. Tor Browser'ı buradan (veya aşağıdaki bu alternatif bağlantılardan) indirin.

2. İndirdiğiniz dosyayı çalıştırın ve kurulumu tamamlayın. Kurulum için Türkçe'yi seçmeniz mümkün, ancak program İngilizce.

3. Programı çalıştırmak için kurduğunuz dizini açıp Start Tor Broswer dosyasına çift tıklayın.

4. Açılan pencerede Connect düğmesine basın.

5. Program, gerekli bağlantıları kurduktan sonra açılacak ve ekrana TorBrowser penceresi gelecek.
İndirin: Tor Browser (Alternatif bağlantı 1, alternatif bağlantı 2, alternatif bağlantı 3)


 http://www.veteknoloji.com/ 'dan alıntı
Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

22 Mart 2014 Cumartesi

Twitter için DNS'ler de devredışı kaldı!



internet,Twitter,Hotspot,Shield VPN,Onavo,TOR,Chrome,eklenti,ZenmateTwitter'a IP bazlı engelleme geldi.

Twitter'a IP bazlı engelleme geldi DNS'ler devredışı kaldı.


Peki bu ne demek?
İnternet servis sağlayıcıları IP bazlı engelleme yoluna giderek DNS değiştirerek Twitter'a girmeye çalışanların önünü tıkaması demek. Eğer şu dakikalarda DNS'i değiştirmenize rağmen giremiyorsanız, boşuna DNS değiştirmekle uğraşmayın; zira artık DNS yolu ile Twitter'a giriş kapanmış durumda.
IP bazlı engelleme elbette aşılamayacak bir engel değil. Kullanıcılar bunun için VPN servislerini (Hotspot Shield VPN, Onavo, TOR veya Chrome'a eklenti olarak kurulan Zenmate'i)

http://teknolojiinternet.blogspot.com.tr/2014/03/chrome-kullanyorsanz-dnslerin.html
 kullanarak Twitter'a girebiliyor.


Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

VPN nedir, ne işe yarar?


VPN teknolojisi nedir; internet'te "özgürleşmenizi" nasıl sağlıyor? İşte çok özel VPN dosyamız!

VPN teknolojisi,nedir,yarar,internet,özgürlük,yasaklı,siteler,web,giriş,yöntem,sanal,ağVPN (Sanal Özel Ağ) terimini daha önce birden çok kez duydunuz, ancak şimdiye kadar kullanmanız gerekmedi. Veya nasıl kullanacağınızı bilmediğiniz için zahmet etmek istemediniz. Bu yazımızda VPN'nin nasıl çalıştığından, ona neden ihtiyacınız olduğuna, ücretli ve ücretsiz VPN hizmetlerine ve sunduklarına değineceğiz.

VPN nedir?
Virtual Private Network (Sanal Özel Ağ) teriminin kısaltılmışı olan VPN, basit bir anlatımla internet üzerinde kurulu bilgisayarlar grubundan oluşur. Bu özel bilgisayar ağı, örneğin yerel bir ağa fiziksel erişimi bulunmayan, dışarıdaki bir kişi tarafından ağ kaynaklarına erişmekte kullanılabilir. VPN'ler, güvenilmeyen ağlara bağlanırken bağlantıyı şifrelemek ve güvenli hale getirmek için de kullanılır. Bunun yanında VPN'ler, farklı konumlarda bulunabildiğinden, sizi ülkelerin kısıtlamalarından (yasaklı web siteleri ve IP'ler gibi) da kurtarırlar.

Chrome kullanıyorsanız, DNS'lerin yasaklanmasını hiç kafaya takmayın; ZenMate'i kurun, geçin!

 Chrome kullanıyorsanız, DNS'lerin yasaklanmasını hiç kafaya takmayın; ZenMate'i kurun, geçin!

internet,Bedava,VPN,ZenMate,DNS,indir,downlıad,ücretsiz,ChromeChrome, özellikle eklentileri sayesinde giderek daha da popüler hale gelen bir tarayıcı. İşte bu tarayıcı, özellikle Twitter ve benzeri erişim yasaklarını günlük hayatın bir parçası haline geldiği ülkemizde artık daha özel bir yere sahip. Neden mi? Tabii ki ZenMate isimli eklenti yüzünden...

ZenMate, Chrome Web Store'dan ücretsiz olarak, sadece 30 saniyede kurabileceğiniz ve size yasaklı sitelerin kapısını sonuna kadar açan güzel bir VPN çözümü. Kurulumun ardından Chrome'un araç çubuğuna yerleşen simge, size farklı lokasyonlardan

Twitter bu akşam açılıyor!


Ve Twitter pes etti, kapatmaya başladı!


internet,Twitter,sansür,yasak,Türkiye,mahkeme,kanunTwitter, ABD yasalarına uyduğu gibi, Türkiye kanunlarına uyması gerektiğini öğrendi!

TİB'in mahkeme kararıyla askıya alınmasını istediği hesapları kapatmaya başlayan Twitter, bu kapsamda Samsun'da C.K. adlı kadının ismi kullanılarak müstehcen içerikli yazı ve resimlere yer veren sahte hesabı askıya aldı.


C.K'nın başvurusunu değerlendiren Samsun 2. Sulh Ceza Mahkemesi, ihlalin gerçekleştiği yayın, kısım ve bölümle sınırlı olarak içeriğe erişimin engellenmesine karar vermiş, kararı internet sağlayıcıları birliğine göndermek üzere TİB'e iletmişti.
     
TİB'den yapılan açıklamada, Twitter'dan karara konu içeriğin kaldırılmasının istendiği ancak

Tüm Gazete Manşetlerini Okuma uygulaması





 
 
Tüm Gazete Manşetlerini Okuma uygulaması

Türkiye'de çıkan Tüm Gazeteler in Manşetlerine İLK KEZ HD görüntü kalitesiyle ve ÜCRETSİZ PRO sürümü ile erişeceksiniz. Android uygulamadan ayrılmadan program içerisinden gazeteleri HD görüntü kalitesiyle okuyabilir ve paylaşabilirsiniz. Gazeteler her gün güncellenmektedir.

Özellikler ve İçerikler:
/** GAZETELER **/
Akşam Gazetesi
Anayurt Gazetesi
Aydınlık Gazetesi
Birgün Gazetesi
Bugün Gazetesi
Cumhuriyet Gazetesi
Dünya Gazetesi
Evrensel Gazetesi
Fotomaç Gazetesi
Güneş Gazetesi
HaberTürk Gazetesi
Milat Gazetesi
Milli Gazete

21 Mart 2014 Cuma

Yasak Sitelere Giriş Programı



Bu uygulama sizlere en uygun Yasak Sitelere Erişim Programlarını listeler ve indirme linklerini sunar.

Kılavuzlar ve Nasıl yapılır videoları ile bilgisayarınızda, iPhone ve Android telefonlarınız da nasıl yasak sitelere gireceğinizi anlatan videolar ve indirme linkleri mevcuttur. Üstelik hepsi ücretsiz. VPN ile giriş yöntemleri, Google DNS ayarlarının nasıl yapılacağı gibi çok çeşitli makaleler ve videolar mevcuttur.
Kullanması en kolay uygulama
Bu uygulamada Sliding Web UI arayüz mevcuttur. Parmağınızla ekranın her hangi bir yerinden soldan sağa kaydırdığınızda menüler gelir. aşağı sürüklediğinizde daha fazla yayın, yayına basılı

Attığınız ilk tweeti görmek ister misiniz?



internet,Twitter,ilk,tweet,sosyal ağ,medya,paylaşım,web,site,kullanıcıTwitter, üyelerinin attığı ilk tweeti gösteren yeni bir sayfa yayınladı.


Twitter, kullanıcıların gönderdiği ilk tweeti gösteren yeni bir servisini duyurdu.
Söz konusu sayfada kullanıcılar, kullanıcı adı yazarak o hesaptan atılan ilk tweete ulaşabiliyor.
ATTIĞINIZ İLK TWEETI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN >>

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

20 Mart 2014 Perşembe

Twitter'a nasıl girebilirim? DNS değişikliği


Twitter TİB kararıyla kapatıldı! Twitter'a kullanıcılar DNS değişikliği ile girebiliyor. İnternetle ilgili yeni yasal düzenlemedeki alt yapının henüz kurulamamış olması nedeniyle TİB, mahkeme kararını sadece Türkiye'deki DNS'ler için uyguladı. Kullanıcılar, DNS değişikliği yaparak twitter'a ulaşabilir.
Twitter kapatıldı, kullanıcılar DNS değişikliği yaparak siteye ulaşmaya çalışıyor. Peki DNS değişikliği nasıl yapılır? İşte cevabı;


Windows 7 DNS Ayarlarını Değiştirme – Windows 7 DNS Ayarları 
 
İlk olarak bilgisayarımızı açıyoruz. Ardından “Başlat“a tıklayıp “Denetim Masası“nı açıyoruz. Denetim Masası’nı açtıktan sonra Ağ ve İnternet bölümünden “Ağ durumunu ve görevlerini görüntüle”ye tıklıyoruz.
1.20140321001529.png

 
Daha sonra karşımıza ekranın sol tarafında bulunan “Bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin”e tıklayın.

10 bedava web tasarım aracı!


En iyi ve ücretsiz 10 web tasarım aracı!

bedava,ücretsiz,web tasarım,aracı,yazılım,program,indir,downloadKendi web sayfasınızı hazırlamak istiyor ve bu iş için bedava araçlar arıyorsanız, doğru yerdesiniz!

WYSIWYG (ne görürsen onu alırsın) web tasarım araçları, web sayfası hazırlamayı bir kelime editörünün basitliğine indirgiyor. Bir sonraki adım ise WYSIWYG yaklaşımını daha derin, detaylı denetimlerle bir araya getirerek zenginleştirmek. Bazı tecrübeli tasarımcılar ise HTML, CSS ve scripting'e odaklanmak isteyecektir. Aradığınız her ne olursa olsun, bu ücretsiz 10 web tasarımı aracından bir tanesi size yardımcı olacak.


1. CoffeeCup Free HTML Editor

Ücretsiz sürüm olması dolayısıyla birkaç özelliği (CSS menü tasarımı, FTP yükleme vb.) eksik olsa da, yeni başlayanlar için harika bir araç ve faydalanabileceğiniz birçok güçlü düzenleme aracı

Twitter’da sahte hesaplar toplu bir şekilde hızlıca siliniyor



Twitter,Türkiye,internet,sosyal medya,ağ,paylaşım,sahte,hesap,siyas,Twitter’ın ‘kullanıcı hizmetleri’ ekibi Türkiye’de seçim öncesi artan şikâyetler üzerine kimin taraftarı olduğuna bakmaksızın robot (gerçekçi görünen sahte hesap) temizliği başlattı. İhbar olmasa bile açılan sahte hesaplar toplu bir şekilde hızlıca siliniyor. Askıya alınmadan hesaplar açılmamak üzere siliniyor.


YEREL seçimler öncesinde sosyal medyada siyasi amaçlı binlerce ‘robot hesap’ (gerçekçi görünen sahte hesap) oluşturulduğu iddiası üzerine Twitter harekete geçti. Manipülasyon yaptığı öne sürülen sahte hesaplar, önceki günden beri  ‘ihbar’ olmasa bile Twitter tarafından siyasi ayrım yapılmaksızın topluca siliniyor. Hürriyet’in edindiği bilgiye göre Twitter’ın ‘kullanıcı hizmetleri’ ekibi artan şikayetler üzerine konuyu geçen hafta incelemeye aldı. Merkezi

19 Mart 2014 Çarşamba

Günün Android Uygulaması Skate N Crash



Skate N Crash,Android,oyun,uygulama,indir,ücretsiz,downloadSkate N Crash.

Oldukça tehlikeli bir kaykay macerası sizi bekliyor!

Kaykay kullanmak sanıldığı kadar kolay bir yetenek değildir. Skate N Crash oynayarak buna yakından şahit olacaksınız.
Bu tehlikeli ve bir o kadar da eğlenceli olan oyundaki amacınız, kaykayınızla zorlu parkurdaki engellerin üzerinden atlamak. Basit gibi görünse de bu adrenalin dolu oyunda kaza yapmak işten bile değil! Geçtiğiniz her engel size 1 puan kazandırıyor ve dilerseniz skorunuzu sosyal platformlarda paylaşabiliyorsunuz.
Kaza yapıp düşmemek için zamanlamanızı çok iyi ayarlamalı ve engellerin üzerinden adeta usta bir kaykaycı gibi atlamalısınız.
İndirmek için Tıklayın >>

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Günün iPhone Uygulaması Smart Office 2



Smart Office 2,iOS,iphone,ipad,uygulama,indir,download,cep,akıllı,telefon,tablet,mobilMS Office yazılımları ile uyumlu bir ofis uygulaması arıyorsanız Smart Office 2'ye göz atmalısınız.

Apple mobil dünyanın hakimi olsa da dünyadaki ofislerde hala en yaygın kullanılan uygulama, Microsoft'un Office uygulamaları. Dolayısıyla, MS Office ile uyumlu mobil ofis uygulamalarına sahip olmak çok önemli. Bu konuda farklı alternatifler de bulunuyor elbette ancak her uygulamanın kendine has artıları ve eksileri bulunuyor.

Smart Office 2, pratik, hızlı ve mobil ekranlar için hazırlanmış kullanışlı bir ofis uygulaması. iPhone'nunuzla ofis dökümanlarınıza ulaşmak ve onların üzerinde hızlıca çalışmaya başlamak istediğinizde çok işinize yarayacaktır. Mobil çağda her cep telefonuna bir ofis uygulaması mutlaka gerekiyor.
İndirmek için Tıklayın >>

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

18 Mart 2014 Salı

Dilediğiniz rengi Android cihazınızın duvar kağıdı yapabilirsiniz


Color Wallpaper
Android,Color Wallpaper,uygulama,indir,download,cep,akıllı,telefon,mobilDilediğiniz rengi Android cihazınızın duvar kağıdı yapabilirsiniz.

Amacına uygun olarak tasarlanmış harika bir uygulama olan Color Wallpaper sayesinde Android cihazınızın ekranı rengarenk olacak.
Batarya tüketen çok renkli ve hareketli duvar kağıtlarından sıkıldınız mı? Color Wallpaper sayesinde dilediğiniz rengi seçip Android cihazınızın duvar kağıdı yapabiliyorsunuz.
Hangi renk tonunu istiyorsanız üzerine tıklayın ve açılan renk skalasından dilediğiniz tonu seçerek duvar kağıdı yapın. Ayrıca renk tonlarını düz olarak kullanmak istemiyorsanız efekt de verebilirsiniz.
İndirmek için Tıklayın >>

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Günün iPhone Uygulaması İndir!


iHandy Carpenter.

apple,iphone,iHandy Carpenter,uygulama,indir,download,cep,akıllı,telefon,mobilEvde küçük tamirat işleri yaparken marangoz aletlerine ihtiyacınız olduğunda iPhone'nunuza koşun.

Evde hiçbir tamirat işine el atmıyor olabilirsiniz ama en azından diplomanızı çerçeveletip duvara asmak veya anılarla dolu manevi değeri yüksek bir fotoğrafı ya da güzel bir resmi salonunuzun duvarına yerleştirmek istediğinizde, hayat insanı ister istemez çekiç ve çiviyle buluşturur. İşte o vakit, basit bir tabloyu düzgünce asabilmek için bile yardımcı bir alete ihtiyacınız olduğunu fark edersiniz.

Elbette herkesin evinde marangozluk gereçlerinin bulunması beklenemez ama iPhone'nunuz varsa, başka hiçbir şeye ihtiyaç duymayabilirsiniz. iHandy Carpenter uygulaması sayesinde evinizdeki basit tamirat işlemleri için gerekli olabilecek ölçme/planlama araçlarını, iPhone'nunuzun ekranı üzerinden kullanabilirsiniz.
İndirmek için Tıklayın >>

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Facebook'u geliştiren 6 süper eklenti!


6 süper eklentiyle Facebook'u geliştirin!

internet,facebook,chrome,eklenti,web,sosyal ağ,indir,downloadFacebook'un can sıkan yanlarını ortadan kaldırıp onu geliştirmek, bu 6 eklentiyle mümkün!

Facebook, bizi memnun etse de, etmese de mevcut en büyük sosyal ağ ve 1 milyarın üzerinde kullanıcının dikkatini çekmiş durumda. Facebook'taki bazı eksiklikler veya işlevler ise canımızı sıkmıyor değil. İşte Facebook'u daha da iyi hale getirmenize yardımcı olacak birkaç eklenti.


Social Fixer

Social Fixer, Facebook deneyiminizi daha iyi hale getirmeyi amaçlayan bir Chrome eklentisi. Haber kaynağınızı istediğiniz gibi sıralayabilen araç, "daha fazlasını gör" bağlantıları gibi çeşitli küçük ama

17 Mart 2014 Pazartesi

Günün Android Uygulaması Cristiano Ronaldo Footy.

 Futbol starı Cristiano Ronaldo ile müthiş gollere imza atın!

Android,uygulama,Cristiano Ronaldo,Footy,indir,download,cep,akıllı,telefon,tabletDünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcularından biri olan Cristiano Ronaldo artık parmaklarınızın ucunda.
Muhteşem bir futbol oyunu olan Cristiano Ronaldo Footy ile kariyerinize sıfırdan başlayın ve becerilerinizi geliştirerek dünya starı olun. Cristiano Ronaldo'nun gerçek hayatta imza attığı inanılmaz gollere, siz de Android cihazınızda imza atın!
Maçlarınızı 4 farklı stadyumda yapabileceğiniz bu oyuna öncelikle Antrenman modunda başlıyorsunuz. Bu modda hareketleri iyice öğrendikten sonra kendinizi şampiyonluk mücadelesinin içinde buluyorsunuz.
Son söz sizin! Sıradan bir futbolcu olmak mı? Yoksa Cristiano Ronaldo gibi dünyada iz bırakan bir futbolcu olmak mı?

Oyun Özellikleri:

iOS 8'in özellikleri!


iOS 8'in özellikleri ve hakkında bilinenler!

Apple,iPhone 6,iOS 8,ilk,ekran,görüntüsü,özellikler,cep,akıllı,telefon,mobil
Apple'ın bir sonraki mobil işletim sistemi iOS 8 hakkında neler biliyoruz?

iOS 8'den sızan ilk ekran görüntüsünde yeni HealthBook, Preview ve TextEdit uygulamalarının simgeleri kendini gösteriyor. Söyenletiler doğruysa Apple'ın mobil platformunun bir sonraki sürümündeki yenilikler, bunlarla da kısıtlı kalmayacak.

Daha iyi Maps uygulaması ve iCloud işlevi
9to5Mac'e göre Apple, iOS'taki Maps hizmetinde büyük bir güncelleme yapmaya hazırlanıyor. Buna göre yeni harita uygulaması, gideceğiniz yol için rota çizerken örneğin toplu taşıma yoluyla planlar sunabilecek. Apple'ın daha önce satın aldığı BroadMap, HotStop ve Embark şirketleri bu tür işlevlere yoğunlaştığından söylentiler akla yatıyor.

iCloud cephesinde ise Apple, Mac'te de bulunan PDF aracı Preview'u ve TextEdit'i sunmaya hazırlanıyor. Firma böylece iPhone ve iPad'lerdeki belgelerin çevrimiçi depolanmasına izin verecek.

iOS 8'den ilk görüntü!


iOS 8'den ekran görüntüleri sızdı!

Apple,iPhone 6,iOS 8,ilk,ekran,görüntüsü,özellikler,cep,akıllı,telefon,mobilApple'ın iPhone 6'yla birlikte ortaya çıkaracağı iOS 8'in ilk ekran görüntüleri, internete sızdı!

Apple'ın bir sonraki iOS sürümü iOS 8, muhtemelen aşağıdaki gibi görünecek.

Çince mikroblog sitesi Webio'da ortaya çıkan ve ünlü Apple sitesi 9to5Mac'te de yayınlanan ekran görüntülerinde büyük bir değişiklik gözlenmiyor. Yuvarlak kenarlı kare simgeler iOS 8'de geri dönmüş görünüyor. Listenin sonundaki TextEdit, Preview ve Tips ise dikkat çeken yeni uygulamalar.

Preview'un OS X'teki işlevini düşünürsek, iOS 8'de de benzer bir işlev sunacağını, belgeleri ve PDF'leri görüntülemeye yarayacağını tahmin edebiliriz. TextEdit'in Notes'un yerine geçebilecek bir

16 Mart 2014 Pazar

Blogunuz cebinizde olacak!

 Medium ile bilgisayar gereksinimi kalkıyor.

Medium,blog,yazar,bilgisayar,internet,cep,akıllı,telefon,uygulama,mobil,iphoneBlog yazarları artık bilgisayara gerek duymadan akıllı telefonlarıyla yazılarını kolayca yazıp düzenleyebilecekler.

Popüler blog platformu Medium, New York Times’ın haberine göre iPhone uygulaması yayınlayarak blog yazarlarının her yerde ve her zaman akıllı telefonları üzerinden yazılarını girmelerini sağlayacak.

2012 yılından beri hizmette olan bu blog platformu, mobil ekranlara uygun bir okuma tasarımı geliştirmekle meşgul.

Twitter’ın kurucularının kurduğu bu blog platformunun ne zaman mobil platforma geleceği ise henüz belli değil.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

15 Mart 2014 Cumartesi

Bu minik web uygulaması ile İsminiz hangi sokaklara verilmiş öğrenin

 Bu minik web uygulaması, dünyada isminizi taşıyan neresi varsa hepsini gösteriyor...

internet,web,site,uygulama,adınız,dünya,isim,sokak,cadde,mapsİlginç bir web uygulaması, insanların isimlerinin dünyadaki izlerini takip etmelerini sağlıyor. Dünyadaki sokak, park, saray, köprü gibi yer veya yapıların isimlerinin bir veri tabanına sahip olan uygulama, bu sayede girilen bir ismin dünyanın neresinde hangi mekanlarda yer aldığını gösteriyor.

Benzer bir şeyi Google Maps ile de deneyebilirsiniz ancak Google Maps bu uygulama kadar hızlı ve pratik cevap veremiyor. Özel olarak isimlerin aranması için hazırlanmış olan uygulama ise Stephen Von Worley ismindeki bir sanatçının çalışması ve dünyadaki en çok kullanılan 10 bin ismin haritadaki izlerini kolayca bulacak şekilde tasarlanmış.

Uygulamaya bu linkten ulaşabilirsiniz.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Günün iPhone Uygulaması SketchBook Pro for iPad


SketchBook Pro for iPad

SketchBook Pro,iPad,iOS,uygulama,mobil,indir,downloadiPad ile etkileyici skeçler, karakalem çizimler yapmak veya bunları boyamak çok pratik.


iPad çok gelişmiş bir tablet. Elinizde bir iPad varken bazen hiç kağıda ihtiyaç duymadığınızı fark edebilirsiniz. Not almak için bile iPad'i kullanırken, resim çizmek için neden kullanmayalım?

Autodesk'in SketchBook Pro for iPad uygulaması sayesinde, parmaklarımızın ucuyla, sanki bir kağıda çiziyormuşuz gibi, iPad'ın hassas dokunmatik ekranı üzerinde inanılmaz çizgiler yaratabiliyor, bunları etkileyici sekçlere çevirebiliyoruz. Çok gelişmiş boya ve çizim aletlerine sahip olan uygulama sayesinde, profesyonel kalitede çizimler oluşturabiliyoruz.
İndirmek için Tıklayın >>

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Twitter ve Facebook mesajları arşivleniyor mu?


Türkiye,internet,Twitter,Facebook,mesajlar,arşivleme Ulaştırma ve Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, "Twitter ve Facebook mesajlarının arşivlendiği hususu kesinlikle doğru değildir" dedi.
Kars Valisi Eyüp Tepe'yi makamında ziyaret eden Ulaştırma ve Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, bir gazetecinin " Facebook veTwitter hesaplarının arşivlendiği yönünde iddialar var. Doğru mu?" sorusunu, "Bugünkü özellikle yazılı basında böyle bir haberi ben de okudum. Özellikle sosyal medya şirketlerinin ve vatandaşlarımızın kullandığı Twitter ve Facebook mesajlarının arşivlendiği hususu kesinlikle doğru değildir. Böyle bir husus söz konusu değildir. Kesinlikle bu bilgiler, bu mesajlar, Twitter ve Facebook'ta yazılan yazılar, kesinlikle arşivlenmiyor" şeklinde yanıtladı.

"30 Mart'tan sonra Facebook ve Youtube'nin kapanması söz konusu mu?" sorusu üzerine Elvan,

14 Mart 2014 Cuma

Günün iPhone Uygulaması: EyeTry


Göz problemleri ilerlemeden müdahale etmek için erken teşhis büyük önem taşıyor.

iphone,uygulama,EyeTry,indir,download,göz,problem,teşhis,cep,akıllı,telefon,tabletEğer gözlük kullanıyorsanız, göz hastalıklarının nasıl hızla ilerlediğini biliyor olmalısınız. Gözlük kullanmıyorsanız da dijital çağda göz bozukluklarıyla karşılaşmanın çok kolay olduğunu tahmin edebilirsiniz. iPhone veya iPad sahipleri ise bu basit uygulama ile gözlerinde bir sorun olup olmadığını veya mevcut sorunun büyüyüp büyümediğini kolayca kontrol edebilirler. Bu sayede, gözünüzü yoran günlük uğraşlarınız sırasında önlem alarak göz hastalıkların karşı daha bilinçli hareket etmeniz de mümkün olacaktır. Özellikle renk körlüğünün kolay teşhis edilemeyen bir sorun olduğunu da düşünürsek, küçük çocuklardan, yetişkinlere kadar herkesin EyeTry uygulamasından sağlayacağı önemli bir fayda olduğunu söyleyebiliriz.
İndirmek için Tıklayın >>

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Günün Android Uygulaması: 3D Weather Live Wallpaper


Hava şartlarına göre değişen harika bir canlı duvar kağıdı.

Android,Uygulama,3D Weather,Live Wallpaper,cep,indir,download,akıllı,telefon,tabletHava koşullarına göre Android cihazınızın ekranına bambaşka bir hava katacak muhteşem bir canlı duvar kağıdı.
3D Weather Live Wallpaper hava durumu şartlarına bağlı olarak dinamik olarak değişen bir canlı duvar kağıdı uygulamasıdır. Bu uygulama ile bulunduğunuz konumdaki gece, gündüz, yağmur, kar, sis vb. gibi hava koşulları andında Android cihazınızın ekranına canlı duvar kağıdı olarak yansıyacaktır.
Eğer Android cihazınız için değişiklik arıyorsanız, rüzgâr güllerinin süslediği bu dinamik duvar kağıdını mutlaka denemelisiniz!
İndirmek için Tıklayın >>

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

PC'nizi yavaşlatan, ne kadar program varsa; bırakın bu araç hepsini silsin!


FreeFixer: Gereksiz yazılımları çöpe atın!

FreeFixer,Gereksiz,yazılımları,çöpe,atın,PC,bilgisayar,indir,ücretsiz,download,programPC'nizi yavaşlatan, işe yaramayan ne kadar program varsa; bırakın bu araç hepsini silsin!

Windows iyi bir işletim sistemi ama çevresi kötü... İşletim sistemine bir şekilde kurulan yazılımlar zaman içinde o kadar büyük bir yük oluşturuyor ki, sistem teklemeye, ağırlaşmaya, açılıp kapanırken sorun çıkarmaya başlıyor. PC dünyasında, "bilgisayarın şişmesi" olarak bilinen bu kavramın ise tek bir çözümü var. Bilgisayardaki gereksiz yazılımları kaldırarak PC'yi temizlemek.

Bu işlem için hazırlanmış bir yazılım olan FreeFixer, gereksiz yazılımları bulup kaldırmayı son derece basit hale indirgiyor. Elbette sadece kullanılmayan,

13 Mart 2014 Perşembe

Webrazzi Android uygulaması





 
 
Webrazzi Android uygulaması

Türkiye'nin en büyük Sosyal Medya platformu Webrazzi'nin resmi olmayan bu uygulaması; resmi uygulaması kadar hatta ondan daha kaliteli bir şekilde sizlere sunulmaktadır. Bu uygulamada yer alan özellikler resmi uygulamasından 10 kat daha fazladır. Peki nelerdir?
Tüm kategoriler mevcuttur.
Bu uygulama içerisinde Araçlar, Analiz, Blog, Etkinlikler, Genel, İnfografik, İstatistik, Kariyer, Mobil, Müzik, Oyun, Pazarlama, Röportaj, Sosyal Ağlar, Sosyal Medya, Teknoloji, Uygulamalar, Video, Yatırım, Yeni Girişimler gibi tüm kategoriler mevcuttur.
Kullanması en kolay uygulama
Bu uygulamada Sliding Web UI arayüz mevcuttur. Parmağınızla ekranın her hangi bir yerinden soldan sağa kaydırdığınızda menüler gelir. aşağı sürüklediğinizde daha fazla yayın, yayına basılı tuttuğunuzda liste seçenekleri, ayarlar menüsünden ayarlara ulaşabilirsiniz. Sayfaları kitap okur gibi çevirebilirsiniz.
WİFİ, 3G, 4G ayarları mevcut.
İsterseniz içerikleri, resimleri sadece WİFİ bağlı iken otomatik arkaplandan çekmek için ayarları senkronize ayarları menüsünden yapabilirsiniz. Bu sayede kota problemini aşabilirsiniz.
Senkronize süresini açın veya kısın
Senkronize süresi varsayılan 1 saattir. Yani 1 saatte bir siteyi kontrol eder; içerik varsa çeker size sunar. Siz bunu 15 dakikaya kadar indirebilirsiniz.
20 dil mevcut.
Telefonunuzun dili ne olursa olsun; uygulama içerikleri hariç tüm menü yazıları o dile kendini otomatik çevirir.
Favori ekleyin
Haberleri daha sonra okumak için sağ üst köşede bulunan yıldız simgesine tıklayarak favori ekleyebilirsiniz.
İçerikleri heryere paylaşın
Haberlere içeriği okurkenki sayfada sağ üst köşede paylaş butonuna tıklayarak 40 adet sosyal ağa paylaşabilirsiniz.
Okunmuş içerikleri gizleyin
İçerikleri gizlemek için herhangi bir kategoriye tıkladıktan sonra MENÜ tuşuna veya telefonunuzda menü tuşu yoksa sağ üst köşede çıkan seçeneklerden OKUNMUŞLARI GİZLE'ye tıklayarak gizleyebilirsiniz. Sıralamaları değiştirebilirsiniz.
DİĞER TÜM ÖZELLİKLER

10 Mart 2014 Pazartesi

Google Chrome'a çok özel bir eklenti Limitless!

 Chrome için geliştirilen Limitless isimli eklenti, size çok özel seçenekler sunmak için hazır!

internet,Google Chrome,eklenti,Limitless,web,tarayıcıBilgisayarınızın başındayken, internette dolaşırken saatlerin nasıl geçtiğini fark etmeyenlerden misiniz? Dikkatinizin sıkça dağıldığını, zamanınızı boşa harcadığınızı düşünüyorsanız, size göre bir eklenti var.

Limitless, bir Chrome eklentisi ve web'de gezinti alışkanlıklarınızı izleyerek onları kategorilere ayırıyor. Bu sayede hangi web sitesinde ne kadar zaman geçirdiğinizi tam olarak görebiliyorsunuz. Örneğin veteknoloji.com'da geçirdiğiniz bir saat, Teknoloji için bir saat harcadığınız anlamına geliyor.

Limitless, sıkça ziyaret ettiğiniz web sitelerine kolayca ulaşmanız için bir "hızlı erişim" işleviyle

8 Mart 2014 Cumartesi

Günün Android Uygulaması: Soccer Flick World Cup



Soccer,Flick,World Cup,futbol,oyun,Android,uygulama,indir,download,cep,telefon,tabletSerbest vuruşları gole çevirmeniz gereken harika bir futbol oyunu.

Soccer Flick World Cup oynarken oldukça eğleneceğiniz muhteşem bir serbest vuruş oyunudur.
Bir takım seçin ve diğer futbol milli takımlarına karşı mücadele etmenin tadını çıkarın! Futbol Flick size Targets, Time Attack, Wall ve Shootout olmak üzere 4 farklı oyun modu sunuyor. Her bölümün kendine has hedefleri bulunuyor ve bunları başarıyla tamamlayarak puan kazanıyorsunuz.
Özellikle futbol oyunlarından hoşlanan kullanıcıların mutlaka yüklemesi gereken bu oyun sizi de etkisi altına alacak!

Oyun Özellikleri:
- 4 farklı oyun modu
- 14'ten fazla Milli Takım
- 3 farklı güç-up
- Sezgisel oyun
- Harika grafikler
İndirmek için Tıklayın >>

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

İşte internetin başladığı yer!


İşte internetin doğduğu oda!

internetin,doğduğu,oda,ARPANET,Leonard Kleinrockİnternetin doğduğu odaya küçük bir yolculuk yapmaya ne dersiniz? İşte her şeyin başladığı yer!

İnternetin tam olarak nerede başladığını söylemek zor. Ancak yukarıda gördüğünüz yeşil boyalı oda, ilk ARPANET'in kurulduğu odaydı. Bir ağ üzerinden gönderilen ilk mesaj, bu odadan Standford üniversitesindeki bir başka birime iletilmişti.

Kleinrock Center for Internet Studies'in bilgisayar bilim adamı Leonard Kleinrock, bu makinenin internetin ilk nefesini alan, onun ilk sözlerini konuşan cihaz olduğunu söylüyor. Aynı merkez, bugün birkaç araştırma projesini devam ettiriyor ancak merkezdeki bu oda, 1960'lardaki tüm ihtişamıyla korunuyor.
internetin,doğduğu,oda,ARPANET,Leonard Kleinrock
Kleinrock, MIT'in yüksek lisans öğrencisiyken "packet switching" teorisini geliştirmişti. Teori, verileri paketlere ayırıyor ve ağ üzerinden gönderip almayı tarif ediyordu. İnternetin doğmasını

7 Mart 2014 Cuma

Bu iki yazılım zararlıları davet ediyor!


Java hakkındaki güvenlik raporları felaket!
Eğer bu iki yazılımı PC'ye kurmazsanız, zararlıların yüzde 75'inden kurtulacağınızı biliyor musunuz?

Java,Adobe Reader,Windows,Mac,Linux,güvenlik,yazılım,bilgisayarÜzerinde dumanı tüten kahve ile yarattığı huzurlu ve sakin imaja kanmayın; bilgisayarların vazgeçilmez bir parçası haline gelen Java yazılımı aynı zamanda dünyadaki güvenlik risklerinin ve saldırıların yarısından sorumlu.

Bir zamanlar, hacker'ların en büyük hedefi Microsoft işletim sistemleriydi. Ancak Java'nın önemi ve kullanım oranı arttıkça hedef de değişti ve Java bir numaralı hedef haline geldi. IBM'in 2014 IBM X-Force Güvenlik Riskleri İlk Çeyrek Raporu'na göre, virüs ve zararlı yazılımların yarısı, doğrudan Java'yı hedef alıyor. Bu da, bilgisayarında güncel Java yazılımı yerine güncellenmemiş eski yazılımı